3d izris kuhinje

3D izris kuhinje

3D izris kuhinje pripomore k boljši prostorski predstavi

Nakup vsake kuhinje se navadno prične z izrisom kuhinje, saj si brez njega le stežka predstavljamo kako bo kuhinja izgledala, poleg tega pa nam izris kuhinje pomaga tudi pri odločitvi, ali smo prostor, ki ji je namenjen, dodobra izkoristili.

Pri izrisu kuhinje moramo biti pozorni na razporeditev kuhalnega in pomivalnega dela kuhinje ter hladilnika – t.i. ”kuhinjskega trikotnika”. Vsi trije elementi si morajo slediti v logičnem sosledju, poleg tega pa moramo med njimi ohraniti dovolj prostora, da lahko med kuho nemoteno odlagamo živila ter kuhinjske pripomočke.

Kuhinja mora imeti dovolj delovne površine in shranjevalnega prostora

Pri izrisu kuhinje pa moramo poskrbeti tudi, da bo v kuhinji dovolj prostora tako za delo kot tudi za shranjevanje živil in posode. V ta namen se v modernih kuhinjah velikokrat odločimo za postavitev kuhinjskega otoka, ki ponuja obilico delovne površine, poleg tega pa predstavlja tudi dovolj prostora za shranjevanje posode, kuhinjskih pripomočkov in živil. Ob otoku, ali pa v primeru, ko nam prostor namestitve otoka ne dopušča, se lahko odločimo za namestitev izvlečnih shramb. Gre za omare, iz katere izvlečemo predale, ki jih lahko napolnimo z živili. Vsa živila so nam tako hitro in enostavno dostopna, prav tako enostavno pa jih tudi pospravimo. Dobro je, da se že pri izrisu kuhinje zavedamo, da kuhinja veliko prostornejša deluje, kadar je pospravljena, zato jo je dobro zasnovati tako, da večino stvari po uporabi pospravimo za vrata elementov.

V salonu pohištva Prevc omogočamo tudi 3D izris kuhinje z jedilnico

Nemalokrat se stranke odločajo tudi za naročilo kuhinje z jedilnico. Slednje je izjemno praktično, saj lahko kuhinjski prostor prilagodimo in smiselno povežemo z jedilnico, kuhinja in jedilnica pa tako zadihata kot celota. Kadar se odločamo za kuhinje z jedilnico lahko kuhinjo visokega sijaja dopolnimo z lesenimi elementi, ki jih uporabimo tudi v jedilnici, prostor pa je tako povezan v celoto. Velikokrat se stranke odločijo tudi za namestitev zajtrkovalnega pulta, ki ga kasneje uporabljajo namesto jedilne mize za manjše obroke.

V salonu pohištva Prevc se bomo pred 3D izrisom kuhinje z vami pogovorili in do potankosti spoznali vaše želje in zahteve ter tako poskrbeli, da bo kuhinja, ki jo boste naročili, zadostila vsemu, kar zahtevate. Za dodatna vprašanja smo na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo odgovorili hitro in natančno.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Moderne kuhinje

Kuhinje Dankuchen

3D izris kuhinje

Kuhinje Alples