boxspring postelje

BoxSpring postelje

BoxSpring posteljetrend inovativnih postelj

BoxSpring postelje so trend, ki v svetu postelj vztraja že nekaj zadnjih let. Gre za posteljni sistem, ki ga sestavlja ležišče in dizajnersko oblikovano oblazinjenje. BoxSpring postelje so idealna izbira za tiste, ki jim je poleg udobja postelje pomemben tudi njen estetsko dovršen videz.

BoxSpring postelja je vaša postelja, izdelana izključno po vaših željah.

Res je! V Spalnem centru Maremico nam lastna slovenska proizvodnja omogoča, da našim kupcem izdelamo unikatno BoxSpring posteljo, narejeno izključno po njihovih željah. Spodaj preberite, kakšne želje se vam lahko uresničijo.

1. Nadstandardna višina BoxSpring postelje

BoxSpring postelje so višje od klasičnih postelj, višino pa si še dodatno lahko izberete sami. Tako končna višina lahko sega vse do kraljevskih 76 cm. Prednost višjega ležišča je predvsem v lažjem leganju in vstajanju, postelji pa doda tudi bolj luksuzen videz.

2. Bogat izbor barv in materialov oblazinjenja BoxSpring postelje

Izbira BoxSpring postelje je užitek in popolna svoboda! Poigravate se lahko z izbiro barve vzglavne stranice in posteljnega podstavka – če ste drzni, se ti dve barvi lahko popolnoma razlikujeta. Izbor po vaših željah zajema tudi velikost vzglavne stranice, njen dizajn in pa material oblazinjenja. Žamet, umetno usnje ali tekstil, kateri vam je najljubši? Različni modeli vam omogočajo različne kombinacije izgleda
vaše postelje.

3. Udobno ležišče

BoxSpring postelje so sinonim za dizajn in udobje v enem. Izredno pomembno je, da si izberete ležišče, ki bo v največji meri poskrbel za vaše spalno udobje. V Spalnem centru Maremico so vam na voljo tako klasična ležišča kot tudi vodne postelje. Naše svetovalke za zdravo spanje vam z največjim veseljem svetujejo za eno in za drugo vrsto postelj. Svojim potrebam primerno izberite tudi želeno dimenzijo, ki je lahko tudi nadstandardna.

4. BoxSpring postelja poskrbi tudi za higieno

Tudi alergikom in astmatikom BoxSpring postelja zagotavlja udoben in miren spanec. Njena prešita prevleka je namreč snemljiva in pralna. Tla pod posteljo je tudi enostavno posesati s sesalnikom, saj postelja stoji na nogicah.

5. Možnost inovativnega načina postiljanja po skandinavsko

Imate zaradi bolečin v hrbtu težave s postiljanjem vaše postelje? Pri BoxSpring posteljah je poskrbljeno tudi za olajšano postiljanje, ki ga omogoča skandinavski način postiljanja Exclusive Top. S
tem načinom lahko postiljate le vrhnji sloj ležišča.

6. Skrb za naš planet

Pri zasnovi  smo razmišljali dolgoročno, pri tem pa smo poleg vašega zdravja imeli v mislih tudi zdravje našega planeta. Zato so naše BoxSpring postelje sestavljene iz več sestavnih delov, med katerimi se vsakega izmed njih da posamično zamenjati. To pomeni, da v primeru, da si želite sčasoma kakšen del postelje zamenjati, vam to absolutno lahko omogočimo, s tem pa postelji podaljšamo življenjsko dobo.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Zakaj je ležišče po meri edino pravo ležišče za zdravo spanje

Spletna trgovina Maremico – vse za zdrav spanec

Vzmetnice

Spanje