Kakovostna hrana za pse

Kakovostna hrana za pse

Naj bo za vašega ljubljenčka res kakovostna hrana za pse. Uravnotežena hrana, pripravljena na pari, s tem se ohrani kvaliteta in svežina sestavin.

Holistična hrana za pse

Ena takih hran je holistična hrana za pse. Je dragocena hrana za pse, formulirana z najvišjimi standardi. Ta hrana za pse je bogata z naravnimi esencami, ima visoko energijsko vrednost. Visok odstotek proteinov in je brez žit. Ravnovesje in dobro počutje zagotavljajo zelišča, stročnice, kakovostno meso. V tej hrani za pse je strog izbor svežega in sušenega mesa. Novejše holistične hrane za pse vsebujejo tudi aloe vero za podporo imunskemu sistemu in koži. Klinčke, limono, kurkumo in rožmarin za preprečitev celičnega staranja ter konopljo. Nekatere holistične hrane za pse vsebujejo tudi korenino ginsenga za vitalnost. Pomembno pri hrani za pse je, da je monoproteinska. To pomeni da ima samo en vir proteinov. Taka hrana za pse zmanjša možnost za nastanek alergijskih reakcij. Priporoča se tudi za občutljive želodčke.

Glukozamin in hondroitin

Pri hrani za pse so pomembni tudi dodatki kot so glukozamin in hondroitin za podporo sklepom, omega 3 za kožo in dlako ter FOS in MOS kot vir vlaknin za podporo črevesne mikrobiote. Hrano za pse delimo na industrijsko- briketirano hrano za pse, surovo hrano za pse in mokro hrano ( konzervirano) za pse. Hrana za pse po življenjskih obdobjih za pse: hrana za pse za mladiča, za odraslega in starejšega psa. Hrana za pse glede na prehranske potrebe: manj kalorična za pretežke, občutljiva za občutljive pse, kalorično bogata za aktivne pse. Mokra hrana za pse je priljubljen dodatek k suhi hrani za pse. Visok odstotek vlage nadomesti pitje vode do neke mere. Mokra hrana za pse pa ni primerna kot samostojna hrana, ker ne zadovoljuje vseh prehranskih potreb psa.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Potrebna oprema za začetek akvaristike z morsko vodo

HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE

Hladno stiskana hrana za pse

Mačja hrana