Kata

KATA

Shopfitting & Design

Ali vaš dom potrebuje prenovo notranje opreme? Če želite zagotoviti, da boste od tega projekta in oblikovalske rešitve, ki ustreza vašim potrebam in je v skladu z vašim življenjskim slogom, kar najbolje izkoristili, se za pomoč obrnite na lokalnega notranjega oblikovalca kor je KATA.

Vaš zaupanja vreden strokovnjak vam bo stal ob strani. Pomagali vam bodo pri sprejemanju pravih odločitev glede vašega kuhinjskega pohištva, dekoracije dnevne sobe, postavitve domače pisarne, pa tudi odlične rešitve za dodajanje kopalnice in podobno, ali urejanja poslovnih prostorov. 

Če ste še vedno na poti, ali najeti strokovnjake, nadaljujte z branjem, da dobite potrebne informacije, se dobro odločite in izkoristite ugodnosti strokovnih storitev:

Prihranite denar

Morda ste mislili, da je najem poklicnega notranjega oblikovalca daleč nad vašim proračunom, v resnici pa vam lahko to le pomaga prihraniti več. Se boste izognili dragim napakam. Ti lahko vključujejo karkoli, od nakupa grozljivega kompleta za dnevno sobo, ki je videti le v trgovini, do izbire napačne postavitve kuhinje in vlaganja v nizkokakovostne pralne stroje.

Prihranite čas

Ljudje pravijo, da je čas denar, in z izkušenim notranjim oblikovalcem ob sebi vam bo uspelo prihraniti oboje. Zahvaljujoč njihovemu velikemu strokovnemu znanju bo vaš oblikovalec vedel, kaj je treba narediti, kako in kdaj. Še več, zanašali se bodo na svoje prejšnje izkušnje, da bodo predvideli morebitne ovire in preprečili nepotrebne zamude.

Dolgotrajni rezultati

Notranje oblikovanje je veliko več, kot se zdi. Vaš zaupanja vreden strokovnjak za notranje oblikovanje bo pozorno spremljal vsako podrobnost, kar vam bo omogočilo dolgotrajne rezultate in uravnoteženo notranjo opremo, ki bo izpolnila vaša pričakovanja.

Boljši stiki in viri

Notranji oblikovalci tesno sodelujejo s strokovnjaki iz drugih industrijskih panog, kot so vodovodarji, arhitekti, električarji in bodo vedeli, koga vam lahko priporočijo, če potrebujete katero od teh storitev. Še več, imajo dostop do najrazličnejših virov, materialov in tkanin, kar vam daje veliko širšo izbiro.

Prilagojeni modeli

Ne samo, da bo vaš strokovnjak za notranje oblikovanje seznanjen z najnovejšimi industrijskimi trendi, ampak jih bo znal vključiti v notranjo opremo in jih prilagoditi vašim željam. Če želite doseči ta učinek WOW, je najem strokovnjakov nedvomno prava pot.

Povečana vrednost doma

Če razmišljate o prodaji svoje nepremičnine in želite povečati njeno tržno vrednost, je čas, da se osredotočite na izboljšanje notranje opreme svojega doma. Profesionalni oblikovalci vam bodo pomagali najti oblikovalsko rešitev, ki bo pritegnila vaše potencialne kupce in jih spodbudila, da vanjo vlagajo. Ne samo, da boste hitreje prodali svoj dom, ampak boste zagotovo dobili veliko boljšo ponudbo.

KATA

Shopfitting & Design

 Ne glede na to, ali želite, da v vašo obstoječo notranjo opremo vnesemo manjše spremembe ali pa začnemo od začetka in naredimo popolno preobrazbo, smo pravi ljudje za to delo. KATA

Shopfitting & Design oblikovalska ekipa bo uporabljala le napredna orodja za preoblikovanje in vrhunske materiale, kar vam bo zagotovilo trajne rešitve in največje rezultate. Obiščite našo spletno stran in se posvetujte še danes!

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Kata Shopfitting & Design