KikkaBoo

KikkaBoo

KikkaBoo zgodba

KikkaBoo je relativno nova blagovna znamka izjemnih otroških izdelkov, ki je nastala leta 2016. KikkaBoo je v kratkem času uspela pridobiti na popularnosti ter uspela v Bolgariji in tudi drugih tujih trgih. Trenutno se blagovna znamka uspešno prodaja na več kot 30 trgih. Distribuira pa v države po vsem svetu.

KikkaBoo kolekcije se oblikovane v sodelovanju z zahodnoevropskimi studii, vodilno moto pa je »For the baby with love« kar v prevodu pomeni »Za otroka z ljubeznijo«, ki v celoti ustreza odnosu in pozornosti pri izdelavi vsakega izdelka – od najmanjše podrobnosti do zadnjega nasmeha, ki jih pošiljajo svojim zadovoljnim strankam.

Ime KikkaBoo je izposojeno iz priljubljene otroške igre »peek-a-boo« ali v bolgariščini – »ku-ku zak«. Želeli so, da bi ime otrokom zvenelo blizu in, da bi se povezali z zabavo in igrami.

 

KikkaBoo misija

Za svoje poslanstvo so sprejeli ponudbo širokega izbora elegantnih in kakovostnih otroških izdelkov po dostopnih cenah, s poudarkom na izdelkih s funkcionalnostjo in značilnim dizajnom ter interpretacijo najnovejših modnih trendov.

Njihova proizvodnja je impresivna v vseh pogledih, saj se tekstilni asortiman proizvaja v proizvodni bazi, ki izpolnjuje zahteve svetovnega nivoja v mestu Lom v Bolgariji.

Nabor otroških izdelkov z blagovno znamko KikkaBoo je izjemno pester. Zajema praktično vse kar otrok potrebuje, od velikih in majhnih izdelkov do tekstilnih dodatkov. Ponosni so in verjamejo, da lahko zadovoljijo tudi najzahtevnejši okus strank.

 

Spletna stran Mali Bambin

Preverite pestro ponudbo na spletni strani https://malibambin.si/ in nakupite prav vse kar potrebujete za svojega malčka v udobju svojega doma kar preko spleta. Na voljo je pestra ponudba otroških vozičkov, avtosedežev, stolčkov, gugalnic in še več!

Za morebitna vprašanja se lahko obrnete na nas preko emaila: [email protected].

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Otrokom prijazna čistila

Zakaj so otroški vozički pomembni?