Kuhinje Alples

Kuhinje Alples

Do nove sanjske kuhinje Alples v petih korakih

Ja, nekje tam v naši domišljiji obstaja sanjsko stanovanje in nekje je tudi ideja o naši sanjski kuhinji. Pot do tam se nam včasih zdi težka, cilj pa nedosegljiv. Mogoče prenavljamo hišo in stanovanje in smo omejeni z zasnovo prostora. Nekoliko več možnosti imamo pri novogradnjah, kjer imamo več možnosti, da je prostor takšen, kot ga želimo. Vedno smo omejeni s finančnimi sredstvi, pogosto pa tudi s časovnim okvirjem. Kakorkoli že, za vsak prostor se najde rešitev, ki je lahko blizu sanjski kuhinji v naši domišljiji. Do nje vodi enostavnih pet korakov.

  1. Izberemo slog kuhinje. So nam všeč čiste in enostavne moderne linije, dolgi ročaji ali pa mogoče kuhinja s pridihom dobrih starih časov? Smo pristaši večno aktualne klasike? Devet modelov kuhinje Alples zagotavlja možnost izbire za vsak okus.
  2. Izberemo postavitev kuhinje, ki je v veliki meri odvisna od prostora. Kuhinja v eni liniji, dveh linijah, kuhinja v obliki črke L, črke U, kuhinja z otokom … Najbolj pogosta je vsekakor kuhinja v obliki črke L. Pri tem izkoristimo možnost 3D izrisa, ki nam zelo plastično prikaže, kako bo prazen prostor kmalu izgledal.
  3. Izbor elementov, število predalov in predalnikov, visoke omare, omare z dvižni vrati, višina in globina delovnega pulta, višina podnožja, ergonomska razporeditev vseh elementov in naše posebne želje. Ali smo veliko v kuhinji, radi kuhamo in ustvarjamo? Kako pomembno je, da je kuhinja enostavna za čiščenje in vzdrževanje? Si želimo več odprtih elementov? V tej fazi je dobro vprašati za strokovni nasvet v salonih Prevc, saj poti nazaj potem ni več.
  4. Obvezna izmera prostora na vašem domu nam prihrani številne nevšečnosti, do katerih lahko pride zaradi neravnih sten, nepravih kotov, spremembe tlakov in napeljave.
  5. Izkoristite možnost brezplačne dostave in montaže za vse kuhinje Alples. Ob hkratnem nakupu gospodinjskih aparatov vam v salonih Prevc pripada tudi brezplačna vgradnja le-teh.

Potem nam ostane le še, da v izbrani kuhinji Alples uživamo vsak dan. Sanjska kuhinja ni več le v naši domišljiji, na nas pa je, da življenje napolnimo z lepimi doživetji v krogu tistih, ki jih imamo najraje.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Moderne kuhinje

Kuhinje Dankuchen

3D izris kuhinje

3D izris kuhinje