Kuhinje Dankuchen

Kuhinje Dankuchen

Sinonim za vrhunsko kvaliteto in čudovit dizajn

Kuhinje predstavljajo središče doma, saj je v današnjem času kuhinjski prostor namenjen ne le pripravi hrane, ampak tudi druženju z družino ali prijatelji. Uporaba najkvalitetnejših materialov in natančna izdelava zagotavljajo dolgo življenjsko dobo kuhinjskega pohištva. Podjetje Dankuchen je že skoraj 60 let eden vodilnih proizvajalcev kuhinjskega pohištva v Evropi. Zagotavljajo stalno kvaliteto kuhinj, pri tem pa razvijajo inovacije, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo (UX).

Glavne prednosti kuhinjskega pohištva Dankuchen

So vrhunska kvaliteta in dizajn, neomejena garancija na vodila, pestra paleta obdelav in barv. Leseni del kuhinje ima pet let garancije. Ostale prednosti pa so tiho zapiranje vrat in predalov, pri elementih lahko izbirate med devetimi različnimi višinami od 82 – 115 cm, viseče omarice pa imajo posebne nosilce, ki zagotavljajo dvojno varnost.

Ena izmed top prednosti je globina delovnih pultov, kjer se lahko namesto standardne globine izdela globina do 70 cm. Kot pika na I za dober izkoristek prostora poskrbijo unikatni predali v podnožju omaric.

Največja prednost Dankuchen kuhinj je nedvomno 18 mm ohišje kuhinjskih omaric, kar zagotavlja stabilnost, trdnost in podaljšano trajnost kuhinjskih elementov.

 

V salonih pohištva Prevc tudi kuhinje Dankuchen v rustikalnem videzu

Dankuchen Landhaus je rustikalna kuhinja, ki združuje rustikalen dizajn in sodobno funkcionalnost. Njena značilnost je izbira posebnih zaključnih in okrasnih letev za prilagoditev podeželskemu stilu. Fronte so izdelane iz MDF plošč. Barva, ki daje luksuzen pridih pohištvu, je barva slonovine v mat izvedbi.

V ponudbi ne gre spregledati lesene kuhinje Alttirol, s frontami iz masivnega lesa smreke, ki ima značilni avstrijski videz. Idealna je za hiše v podeželskem stilu. Vratca so narejena iz masivnega lesa, okvir pa je narejen s profiliranim polnjenjem iz smrekovega lesa. Površina na kuhinjskih elementih je lakirana, robovi so zarobljeni. Odlična rešitev za vse ljubitelje naravnih materialov!

V salonu pohištva Prevc Žabnica povprašajte za 3D izris moderne ali rustikalne kuhinje Dankuchen. Več informacij tudi na [email protected].

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Moderne kuhinje

3D izris kuhinje

3D izris kuhinje

Kuhinje Alples