kuhinje

Kuhinje

Kuhinje morajo biti skrbno in pametno načrtovane

Kuhinja je s časom postala eden najpomembnejših prostorov našega doma.

Za najlepše kuhinje so se izkazale tiste kuhinje, ki vsebujejo temno pohištvo in stene, obilico lesa (predvsem oreh, hrast sivi in wenge), odprte police, kovinske detajle v črni barvi in temne armature. V modi so visoke omare, zaprte z gladkimi površinami z dodatki stekla, skozi katere vidimo njihovo vsebino. Vedno bolj se uporablja karseda velik delovni otok s shranjevalnimi, delovnimi in kuhalnimi površinami, pojavljajo pa se tudi odprte police.

Uporabnost kuhinje

Uporabnost kuhinje je pogosto pogojena z izborom kuhinjskih dodatkov in pripomočkov, ki je v veliki meri odvisen od življenjskega stila. Pravilna organizacija predalov in omar olajša vsakdan in poveča preglednost. Pameten izbor in postavitev luči pa bosta v prostoru ustvarila atmosfero po želji. Ne sme pa se pozabiti dodatkov, kot so različne vtičnice in stikala za male kuhinjske pripomočke. Nepogrešljiv del vsake, še tako skromne kuhinje pa dandanes predstavljajo tudi številni gospodinjski aparati.

Vsem, ki si želite novo kuhinjo izdelano po vaših željah in merah, vam v studiu kuhinj Prevc nudimo  brezplačen izris in svetovanje na domu ali v enem od naših prodajnih salonov. Priporočamo, da se na svetovanje naročite že na naši spletni strani www.prevc.si, kjer nam lahko zaupate vaše želje, mere prostora, kje so inštalacije, okna, vrata…
Vabljeni v naše prodajne salone kuhinj v Ljubljani, BTC Hala 10, 1. nadstropje, ter na gorenjskem med Kranjem in Škofjo Loko – Dorfarje.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Moderne kuhinje

Kuhinje Dankuchen

3D izris kuhinje

3D izris kuhinje