Otrokom prijazna čistila

Otrokom prijazna čistila

Po naših izkušnjah stranke običajno začnejo iskati varnejša čistila, ko v hišo pride otrok. Majhni otroci so nežni in občutljivi na zunanje dejavnike, hitro se začnejo plaziti po tleh in radi dajejo stvari v usta. Predvsem neprimerne stvari?

 

Dezinfekcija rok

Vsaka novopečena mama se boji, da bi nekdo okužil njeno novo bitje, ki še nima razvitega imunskega sistema. Na vaših rokah ostane veliko virusov in bakterij, zato je lažje, če najprej poskrbimo za zaščito doma, s čistilom za roke. Ne pozabiti si umivati rok po vsaj 15 sekund, da resnično zagotovite dovolj učinkovito pranje.

 

Čiščenje dud in steklenic

Prva stvar, ki jo dojenček da v usta, je najverjetneje duda. Vendar pa je treba dude in stekleničke temeljito oprati, nečistoče pa odstraniti z varnim detergentom.

 

Čiščenje otroških oblačil

Pravijo, da se včasih opere 5 pralnih strojev na dan, za občutljivo otroško kožo pa uporabljajte poseben detergent, ki bo še vedno odstranil madeže.

Če boste oprali veliko plenic, uporabljajte poseben prašek za plenice. Prašek naj bo hipoalergen, primeren za občutljivo kožo in biološko razgradljiv. Naj bo brez močnih vonjev in naj ne vsebuje sintetičnih dišav.

 

Čiščenje otroške sobe

Mame morajo včasih iskati bližnjice kajne? Izberite primerna čistila za igrače! Priporočamo uporabo naravnih čistil, primernih za otroke, predvsem zaradi nežnih, a učinkovitih sestavin.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

KikkaBoo

Zakaj so otroški vozički pomembni?