Rolete

Rolete

Glavne prednosti Rolet

Mnogi se odločajo za namestitev rolet zaradi njihove učinkovitosti in dostopnosti. Rolete so odlične za zaščito vašega doma pred dežjem in vetrom. Z namestitvijo rolet boste lahko učinkovito nadzorovali raven zasebnosti in hrupa ter privarčevali z energijo.

Estetski videz in barvite možnosti rolet so le še ena mnogih prednosti. Rolete so trajne, ne zahtevajo veliko vzdrževanja in so odlična alternativa za zaščito hiš.

Rolete so vsestransko uporabne in odlična rešitev za poslovne in domače zgradbe.

Ohranjanje zasebnosti

To je glavni razlog, da se odločamo za rolete. Odlično nadzirajo nivo zasebnosti v hiši in nudijo željeno zasebnost pred radovednimi očmi neznancev ali sosedov. So tudi idealna izbira, če so vaša okna obrnjena proti ulici.

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Rolete so zelo koristne poleti in pozimi ter nudijo odlično izolacijo. So močne in trpežne, da prenesejo močne nevihte, nalive in točo. Optimalno uravnavajo dotok svetlobe in preprečujejo vstop škodljivim UV žarkom. Na ta način obvarujejo pred obrabo vaše dragoceno pohištvo.

Energijska učinkovitost rolet

Številni domovi in pisarne uporabljajo rolete z namenom, da zmanjšajo račun za električno energijo. Kakovostne rolete preprečuje vročino in mraz – dejansko so sobe po njihovi zaslugi poleti hladnejše in pozimi toplejše.

Nižja raven hrupa

Če se vaša hiša nahaja ob glavni cesti ali prometni ulici lahko rolete bistvene zmanjšajo hrup v prostoru. Motnje zaradi hrupa marsikomu predstavljajo velike težave, sploh v hrupnem in pozidanem območju. Če želite mirno spanje, čimprej razmislite o njihovi namestitvi.

Tehrol ponudba Rolet

Visoka kakovost, optimalna ublažitev toplote in hrupa ter prava mera stabilnosti in varnosti, odlikujejo sisteme rolet Tehrol.

V ponudbi je na voljo: predokenski sistem rolet, podometni sistem rolet, nadokenski sistem rolet in poševni sistem rolet.

Preglejte si ponudbo na Tehrolovi spletni strani in izberite primerne za vaš dom. Če pri izbiri potrebujete nasvet pa vam bodo svetovali izkušeni Tehrolovi strokovnjaki.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Zunanja senčila

Senčila

Tehrol