Spletna trgovina Maremico - vse za zdrav spanec

Spletna trgovina Maremico – vse za zdrav spanec

Spletna trgovina Maremico – vse za zdrav spanec

Poslanstvo slovenskega podjetja Maremico je zagotoviti popolno spalno udobje vsakomur. Pri tem ne sklepajo prav nobenih kompromisov. Skrbijo za snovanje, izdelavo in prodajo ležišč za zdravo in udobno spanje, glede na potrebe in želje prav vsakega izmed nas. Ne samo v Sloveniji, tudi v tujini. To jim uspeva z vodnimi posteljami Lectus, ležišči Leticia in z oblazinjenimi posteljami BoxSpring, ki predstavljajo najnovejši trend postelj na ključ in premikajo smernice spalne industrije na povsem višji nivo.

Vrhunska kakovost tudi pri posteljnih dodatkih

Svojim kupcem ne nudijo le kakovostna, po meri izdelana ležišča in postelj. Nudijo jim še vse druge izdelke, ki spadajo zraven – vrhunske rjuhe, odeje, vzglavnike, podporne blazine, posteljnine in še bi lahko naštevali. Vsem omenjenim izdelkom je nekaj skupnega. V prvi vrsti vrhunska kakovost, praktičnost, uporabnost, obstojnost in lep dizajn.

Spletna trgovina Maremico

Spletna trgovina Maremico – Dobrodošli!

Izdelke, ki jih ponujajo, lahko pobližje spoznate v njihovem salonu in v spletni trgovini Maremico. Slednje je dandanes zelo priročno, saj lahko izdelke varno naročate od doma oz. kjer koli se že nahajate.

Kakovostni izdelki za spanje od A do Ž

Spoznajte izdelke, ki bodo poskrbeli, da bo vaše spanje tako, kot si ga želite. Izbor posteljnih dodatkov je tako pester, da vsak najde kaj lepega in uporabnega zase.

GALERIJA SLIK IZDELKOV:

–              Vzglavnik Leticia

Vzglavnik Leticia je drugo ime za inovativnost, saj navdušuje s poljubnim spreminjanjem naklona, višine in trdote. Poleg tega pa s snemljivo prevleko zagotavlja vzdrževanje popolne higiene. Spoznajte ga!

–              Vrhunske rjuhe Bella Donna

Rjuhe Bella Donna uporabnike navdušujejo predvsem s svojimi intenzivnimi barvnimi odtenki (kar 54 jih je), mehkobo, gostim tkanjem in odličnim prileganjem ležišču. Gre za rjuhe, ki trajajo. Za to udobje in kakovost je “krivo” nemško podjetje, ki jih poimenuje kar “njeno visočanstvo”.

–              Posteljnina

Ker v podjetju Maremico podpirajo slovensko znanje in natančno izdelavo, so v svojo ponudbo vključili tudi posteljnino znanega slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

–              Toper Anti-Refluks

Še ena njihova inovacija, ki razveseljuje vse, ki potrebujejo dodatno podporo zgornjega dela telesa zaradi težav z refluksom.

–              Podporna blazina My7

Inovativna blazina združuje vzglavnik in podporo pri spanju na boku. Telesu nudi oporo ter pomaga razbremeniti kolke in kolena. Obožujejo jo tako odrasli (tako ženske kot moški) kot otroci.

Podpirajte slovensko, podpirajte slovenske spletne trgovine!

S podporo slovenskih podjetij in spletnih trgovin, boste podprli domače izdelke, domače znanje in domače delo. K temu spodbuja tudi ekipa Maremico, ki ostaja zvesta tradiciji in hkrati nadgrajuje področja, kjer tehnološki napredek izboljša udobje. Znanje domačih strokovnjakov in lokalna izdelava sta njihovo zagotovilo za dober spanec, kar je vedno bolj opaženo in cenjeno tako doma kot v tujini.

Dobro je imeti blizu strokovnjake, ki jim je mar za kakovost in udobje prav vsakogar med nami. Spoznajte jih tudi vi. Obiščite njihovo spletno trgovino Maremico.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Zakaj je ležišče po meri edino pravo ležišče za zdravo spanje

Vzmetnice

Spanje

Zdravo spanje