tehrol

Tehrol

Poskrbite za vrhunsko udobje bivanja v svojem domu – Tehrol

Za udobje se da poskrbeti na mnogo načinov. Denimo z pravim pohištvom in drugo opremo. Optimalno razporeditvijo prostorov. Gretjem in hlajenjem. In pa seveda s številnimi vrhunskimi izdelki, ki jih ponujamo v hiši senčil Tehrol.

Notranja in zunanja senčila

Zunanja in notranja senčila, kot so denimo zunanje rolete, notranje rolete, zunanje žaluzije in notranje žaluzije, lahko pomembno pripomorejo h kakovosti bivanja v vašem domu. Njihova primarna naloga je, da vam omogočajo reguliranje nivoja svetlobe v prostorih. Hkrati pa seveda varujejo tudi pred radovednimi pogledi sosedov in mimoidočih. To pa že zdaleč ni vse. Zunanje žaluzije in zunanje rolete so denimo tudi odličen zvočni in toplotni izolator. Notranje rolete in zunanje rolete pa lahko poleg vsega ostalega poskrbijo še za odlično dekoracijo vseh vaših prostorov.

Komarniki

Komarniki so nepogrešljiv dodatek k oknom in vratom. Omogočajo namreč, da tudi spomladi in poleti brez strahu pred insekti in drugimi vsiljivci zračite vse prostore svojega doma. Hkrati pa so komarniki lahko tudi dodaten varnostni element, ki odvrača celo človeške vsiljivce.

Rolo vrata

Garažna rolo vrata so odlična rešitev za vse hiše in druge stanovanjske objekte z garažnimi prostori. Omogočajo učinkovito izrabo prostora, namestijo pa se lahko na zunanjo ali notranjo stran garaže. Rolo vrata ponujajo robustne materiale, ki poskrbijo za dodatno zaščito in varnost.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Zunanja senčila

Rolete

Senčila