Toplotne črpalke

Toplotne črpalke

Želite zmanjšati vaše stroške ogrevanja?

Potem lahko iskanje zaključite. Zakaj? Visokotemperaturne toplotne črpalke Daikin Altherma 3 H HT zrak-voda lahko vaš dom ogrevajo do 5-krat učinkoviteje kot tradicionalni toplotni viri na osnovi fosilnih goriv ali električne energije.

Z izkoriščanjem toplote iz okoliškega zraka sistem s toplotno črpalko Altherma 3 H HT porabi bistveno manj energije, vi pa lahko uživate v stalnem in prijetnem nivoju udobja. To pa še ni vse. Za doseganje višje učinkovitosti lahko na sistem priključite tudi sončne kolektorje Daikin.

Potrebujete pripravo tople sanitarne vode?

Ne skrbite, vse toplotne črpalke Daikin Altherma 3 H HT lahko že v standardni izvedbi ogrevajo tudi sanitarno vodo.

V primeru, da boste izbrali “kompaktno” ali “integrirano” enoto, boste prihranili veliko prostora – tako po površini kot po višini. Vsi priključki so enoti že priloženi, hidravlične komponente v notranjosti pa so dostopne s sprednje oz. zgornje strani, kar olajša montažo, vzdrževanje ter servisiranje enote. Priključki za vodo na vrhu enote zagotavljajo preprosto priključitev in enostavno dostopnost.

Želite toplotno udobje čez celo leto?

To je več kot izvedljivo z visokotemperaturnimi toplotnimi črpalkami Daikin Altherma 3 H HT. Vse kar potrebujete za ogrevanje, hlajenje in pripravo tople sanitarne vode, je združeno v kompaktni enoti, ki zadostuje različnim potrebam uporabnikov.

Ker so zasnovane posebej za Evropska podnebja, zagotavljajo delovanje tudi pri nizkih zimskih temperaturah vse do -28 °C. So idealna rešitev za vse vrste domov. Za novogradnje kot so energetsko varčna stanovanja in hiše, kakor tudi za obnove starejših ogrevalnih sistemov z radiatorji.

Visokotemperaturne toplotne črpalke Daikin Altherma 3 H HT so izjemno prilagodljive, saj je možno na sistem priklopiti najrazličnejša grelna telesa, kot na primer sistem talnega ogrevanja, konvektorje ali visokotemperaturne radiatorje.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Kako se bolje seznaniti s svojo klimo – 2. del

Pogoste težave s klimatsko napravo