Vzmetnice

Vzmetnice

Vzmetnice – rešitev za prekomerno potenje in alergijo na pršice

Vzmetnice so bile v preteklosti pravi hit. A ne zaradi izjemne zračnosti, ki jo cenimo danes, temveč zaradi izrazito čvrste podpore, ki je bila takrat svetovana s strani stroke. Ker pa se je izkazalo, da čvrste oz. trde vzmetnice ne odgovarjajo vsem in niso ultimativna rešitev za težave s hrbtenico, so na trg prišla ležišča iz drugih materialov, ki nudijo srednje trdo in mehko udobje. Posledično so se začele pojavljati razlike med ležišči, ne samo v udobju temveč tudi v sami zračnosti. Žal nekateri materiali, ki se jih danes uporablja pri izdelavi ležišč, niso dovolj zračni, zato se v ležiščih nabira vlaga, ki je ustvarja odlično okolje za nastanek in razvoj pršic, v skrajnih primerih pa tudi plesni. Ničesar od naštetega si ne želimo v spalnici, še manj v ležišču.

ZAKAJ SE VZMETNICE VRAČAJO V NAŠE DOMOVE?

Odgovor je preprost. Izkazalo se je, da so inovativne žepkaste vzmeti najbolj hvaležen in ustrezen material, ki zagotavlja sušenje ležišča, v katerega vsako noč s potenjem izločimo v povprečju pol litra tekočine.

VZMETNICE UDOBNEJŠE KOT KDAJKOLI

Pod to se lahko suvereno podpišejo le najboljši proizvajalci vzmetnic in ležišč na splošno. Tudi v Sloveniji. Podjetje Maremico z inovativnimi rešitvami izdeluje po meri izdelane vzmetnice Leticia Spring, ki poleg izjemne zračnosti zagotavljajo udobje po meri vsakega posameznika. To jim uspeva z dodajanjem številnih drugih materialov, ki so prav tako zračni in poskrbijo za udobno ležišče, ki dobesedno diha z vami.

PRAVA IZBIRA ZA ALERGIKE, ASTMATIKE IN VSE, KI SE SOOČAJO S PREKOMERNIM POTENJEM

Spanje je temelj našega zdravja, zato je pomembno na čem spimo. Tega se še posebej zavedajo tisti, ki se ponoči zbujajo zaradi kihanja, srbenja in potenja. Vzmetnice Leticia, ki vsebujejo kombinacijo žepkastih vzmeti Spring in ostalih zračnih materialov so zadnja leta njihova prva izbira.

Če se tudi vi soočate s temi težavami, je čas, da spoznate vzmetnice Leticia in izveste, zakaj so tako edinstvene.

Maremico priporoča najbolj prodajani model vzmetnice Leticia Spring Air 26.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Zakaj je ležišče po meri edino pravo ležišče za zdravo spanje

Spletna trgovina Maremico – vse za zdrav spanec

Spanje

Zdravo spanje