zdravo spanje

Zdravo spanje

Poskrbite za zdravo spanje

Spanje vpliva na naše počutje, zdravje, na našo fizično zmogljivost. Ni pomembno le, da dovolj spite, pomembno je, da poskrbite za kvalitetno in zdravo spanje.

Zdravo spanje zahteva reden spalni urnik. Strokovnjaki pravijo, da bi bilo za zdravo spanje pametneje budilko nastaviti za čas, ko bi se morali odpraviti v posteljo, namesto za čas, ko moramo zjutraj vstati. Telo bi tako navadili na urejen biološki ritem, zato bi se tudi zjutraj pravočasno zbujali, saj bi bilo telo primerno spočito. Za zdravo spanje mora biti spalni prostor hladnejši od ostalih prostorov, ter dovolj temen in tih (brez motečih dejavnikov). Priporočljivo je, da se spalnico pred spanjem prezrači. V spalni prostor tudi ne sodijo elektronske naprave, katerih se je dobro izogibati vsaj eno do dve uri pred spanjem.

Zdravo spanje je udobno spanje

Zdravega spanja seveda tudi ni brez spalnega udobja, ki ga v prvi vrsti zagotavljajo kvalitetno ležišče in posteljni dodatki. Z njimi je namreč telo vsakodnevno v stiku, zato je pomembno, da so ti udobni. Narejeni pa morajo biti tudi iz kvalitetnih materialov, ki omogočajo najbolj optimalno sprostitev telesa ter poskrbijo za zdravje posameznika. Kateri pa so tisti dodatki za zdravo spanje, ki v spalnici preprosto ne smejo manjkati?

Takoj za izbiro kvalitetnega ležišča je prav gotovo najpomembnejša izbira kvalitetnega in udobnega vzglavnika. Tako kot ležišče, mora tudi vzglavnik ustrezati spalnemu položaju posameznika, predvsem mu mora biti res udoben. Danes udobnega vzglavnika ni prav težko najti, saj obstajajo ergonomsko oblikovani vzglavniki z možnostjo samonastavitve notranjih modulov. To je vzglavnik, ki je preprosto ustvarjen za zdravo spanje. Glede na postavitev modulov se namreč prilagaja prav vsakemu posamezniku. Poleg tega z  odvajanjem vlage poskrbi za popolno zračnost, zato je primeren tudi za alergike in astmatike.

V Spalnem centru Maremico imamo v ponudbi vzglavnikov tudi prav poseben vzglavnik Leticia AntiAge. Ta zaradi svoje oblike omogoča razbremenitev pritiskov na lica, oči in usta, kjer se sicer najpogosteje pojavijo gube na obrazu.

Bombažne rjuhe zagotavljajo izredno mehkobo, elastan pa omogoča, da se te dodobra raztegnejo. Rjuhe Bella Donna so poleg tega natrte še z aloe vero, ki neguje telo čez celo noč.

Za odvajanje vlage v postelji poskrbi tudi zračna odeja. Sestavljena iz dveh delov in 12 zračnih blazinic odvaja prekomerno vlago in toploto in s tem preprečuje prekomerno potenje. Njena mehkoba pa poskrbi za udoben, kraljevski spanec.

Se strinjate, da je spanje v sveže preoblečeni postelji prav posebno mehko? Posteljnina, izdelana iz bombažnih nitk pa telo vsak dan zaziba v še mehkejši spanec! Uporabljeni materiali blagodejno vplivajo na telo in varujejo zdravje.

  • Pika na i k udobju

Predvsem nosečnice in tisti, ki radi spite na boku, se boste v naslednji izdelek v trenutku zaljubili. Unikatna podporna blazina my7 s svojo unikatno obliko zagotovi podporo v predelu vratu in ramen ter razbremeni predel medenice in kolen. Omogoča popolno sprostitev telesa ne le v času spanja, ampak tudi npr. ob branju knjige.

Zdravo spanje le nekaj klikov stran

V današnjem času, ko je izredno cenjen hiter in enostaven dostop do izdelkov, vam Spalni center Maremico omogoča, da pri tem ni prikrajšan niti vaš spanec. Vse zgoraj naštete izdelke za zdravo spanje lahko naročite v spletni trgovini Maremico.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Zakaj je ležišče po meri edino pravo ležišče za zdravo spanje

Spletna trgovina Maremico – vse za zdrav spanec

Vzmetnice

Spanje