eVarnost tečaj

eVarnost tečaj

3 izpiti iz varstva pri delu, ki jih lahko opravljate prek spleta (2. del)

Usposabljanje zaposlenih iz varstva pri delu je obveznost vsakega delodajalca. Velja za vse. Ne glede na to vašo velikost, število zaposlenih ali vrsto dejavnosti. V času korone pa se je opravljanje izpitov digitaliziralo.

 

Plusi opravljanja prek spleta

Spremenjeni načini dela prinašajo tudi številne prednosti, ugodnosti, ponastavitve in optimizacije delovnih procesov. Če želite, lahko eVARNOST vodi tudi vašo evidenco. Tako boste vedno pravočasno opozorjeni, kdaj vam poteče usposabljanje, zdravniški pregled ali pregled delovne opreme. Poglejmo naslednje 3 dejavnosti.

 

  1. Izpit za viličarja

Spletni tečaj vsebuje navodila za varno delo z viličarjem. Po končanem usposabljanju prejmete zapisnik s potrdilom o usposobljenosti zaposlenega v elektronski obliki. Veljavnost je 2 leti, potem je potreben obnovitveni tečaj. Cena tečaja je 90 EUR.

 

  1. Usposabljanje za gradbene delavce

Spletni tečaj vsebuje navodila za varno delo na gradbišču. Za zidarje, keramičarje, pleskarje, vodoinštalaterje in fasaderje. Za varnost pri rušitvenih, montažnih in krovsko kleparskih delih. Po končanem usposabljanju prejmete zapisnik s potrdilom o usposobljenosti zaposlenega v elektronski obliki. Veljavnost je 2 leti, potem je potreben obnovitveni tečaj. Cena tečaja je 27 EUR.

 

  1. Izpit za TGM

Spletni tečaj vsebuje navodila za varno delo s težko gradbeno mehanizacijo. Po končanem usposabljanju prejmete zapisnik s potrdilom o usposobljenosti zaposlenega v elektronski obliki. Veljavnost je 2 leti, potem je potreben obnovitveni tečaj. Cena tečaja je 190 EUR.

 

Kako do eVarnost tečaja?

 Izberite svoj tečaj. Na voljo je številna izbira vseh vrst.

Na podstrani vpišite podatke ter zahtevajte ponudbo: Po plačilu predračuna na e-mail prejmete uporabniško ime in geslo. Kliknite na gumb eVARNOST tečaj ter vnesite uporabniško ime in geslo. Nekateri tečaji predvidevajo tudi obisk eVARNOST trening centra, ki vam ga zelo priporočamo.

 

Želimo vam uspešno učenje in dober rezultat!

 

 

Avtor: Gregor Vuk

OSTALI ČLANKI PODJETJA

varnost.net

Varnost pri delu

eVARNOST