eVarnost

eVARNOST

eVARNOST pri delu:

Administracija in pisarniška opravila

V Sloveniji si z administrativnim delom služi kruh več kot 400.000 Slovenk in Slovencev. Morda tudi vi?

Če je tako, potem vam je delodajalec po zakonu dolžan zagotoviti kvalitetno usposabljanje za varno in zdravo delo v pisarni (ali pisarniško delo od doma). Nezgode pri delu se dogajajo v vseh poklicih in pri vseh opravilih, administracija in pisarniška opravila nista izjemi.

Razlogi zakaj

V pisarni celo preživimo toliko časa kot doma, če ne več. Zato moramo pri organiziranju delovnega okolja upoštevati ergonomijo ter prilagoditi opremo in delovni proces zaposlenemu. S tem preprečimo poklicne bolezni, poškodbe pri delu ali druge zdravstvene okvare. Preventiva na področju varovanja zdravja v pisarni je zelo pomembna. Le tako lahko ohranimo svoje telo odporno na dolgoročne izzive našega dela.

Ste vedeli?

Usposabljanje za varno delo v administraciji ali pisarni lahko opravite kar prek spleta. Z inovativnim spletnim tečaje eVARNOST, ki zagotavlja hitro in kvalitetno usposabljanje delavcev v pisarnah ali s slikovnim zaslonom.

Tečaj eVARNOST za administrativno delo vsebuje navodila za varno delo s slikovnim zaslonom, spletni seminar in preizkus znanja. Vse kar prek spleta. Po končanem usposabljanju se stranki pošlje zapisnik s potrdilom o usposobljenosti zaposlenega v elektronski obliki. Veljavnost usposabljanja je 4 leta, potem je potreben obnovitveni tečaj.

Če želite, lahko eVARNOST vodi tudi vašo evidenco. Od zdaj naprej boste vedno pravočasno opozorjeni, kdaj vam poteče usposabljanje, zdravniški ali pregled delovne opreme.

Enostavno kot klik!

OSTALI ČLANKI PODJETJA

varnost.net

Varnost pri delu

eVarnost tečaj