Jezikovna šola Lingula

Jezikovna šola Lingula

Izbrati jezikovno šolo ni preprosto. Ponudnikov jezikovnega izobraževanja je veliko, a že ob prebiranju njihovih spletnih strani kaj hitro opazimo, da ima le nekaj šol primerne reference, take z imenom in priimkom ljudi, ki so delili svoje dobre izkušnje. Lingula je zagotovo jezikovna šola z zelo veliko priporočili zadovoljnih udeležencev. Ko človek prebira ta odlična mnenja, ga zamika izvedeti več o govorni metodi, ki po besedah tečajnikov pripomore k temu, da na tečaju res spregovorijo in postanejo bolj samozavestni ob uporabi tujega jezika.

Verjamejo v pomembnost govora!

V Linguli zato poudarjajo svojo izvirno metodo, ki je izrazito usmerjena v (po)govor. Ne začnejo s slovnico in pravili, ampak s prebujanjem govorca v tečajnikih! Smisel Lingulinega dela je, da tečajniki postanejo dobri govorci tujega jezika.

Že več kot 15.000 tečajnikov

V 17 letih obstoja jezikovne šole je svojo zgovornost pri njih povečevalo več kot 15.000 tečajnikov. V Linguli je še vedno največ povpraševanja po tečajih angleščine in nemščine, sledijo pa italijanščina, francoščina, španščina in ruščina. Tečaji potekajo v 16 učilnicah v ljubljanskem BTC in pri naročniku, na sedežu podjetja.

Najmlajši tečajnik je star dve leti in pol, najstarejši pa se bliža osemdesetim …

Nekateri najmlajši tečajniki so še v pleničkah, kljub temu pa jih navdušijo strokovne in prijazne učiteljice ter pravljično okolje učilnic. Lingulini tečaji za otroke so idealni tudi za družine z več otroki, saj hkrati poteka več tečajev za otroke v različnih starostnih skupinah, zato lahko ob isti uri obiskuje tečaj več sorojencev, starši pa ne izgubljajo časa s prevozom in čakanjem na vsakega posebej. Tako so na primer obiskovali vsak svoj tečaj angleščine kar štirje otroci iz iste družine – in to vsi ob istem času.

Sproščenost v tujem jeziku koristi poslu

V Linguli sodelujejo z najuglednejšimi slovenskimi podjetji in skrbijo za jezikovni trening zaposlenih s skupinskimi tečaji v podjetju ali v prostorih Linguli, za individualni tečaj pa se odločajo mnogi poslovneži in managerji, ki želijo samozavestnejši nastop v tujem jeziku.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

5 načinov, kako bo učenje nemščine postalo zabavno

Učenje nemščine z branjem

Nemščina za začetnike

Kako najhitreje do odličnega znanja nemščine?