jezikovne počitnice

Jezikovne počitnice

Aktivne jezikovne počitnice: idealna kombinacija angleščine in praktičnih veščin

Imate pomisleke, zakaj bi otroka med zasluženimi poletnimi počitnicami vpisali v jezikovno šolo? Aktivne jezikovne počitnice združujejo učenje angleščine s spoznavanjem novih veščin, ki otroke navdušijo. Otroci spoznajo, da je vsakodnevna angleščina izven razreda lahko zelo zabavna in uporabna.

Linguline jezikovne počitnice so idealna kombinacija dopoldanskega učenja angleščine (v različnih starostnih skupinah in na različnih ravneh znanja) z atraktivnimi popoldanskimi aktivnostmi, kot so kreativno fotografiranje, dramska igra, odkrivanje zanimivosti angleško govorečih dežel, delavnice kreativnega pisanja v angleščini …

In moj telefon postane fotoaparat …

Otroci danes preživijo veliko časa v družbi svojih pametnih telefonov. V Linguli se naučijo novih trikov, kako lahko svoje telefone uporabijo za kreativno ustvarjanje. Spoznamo moderne stile ulične in portretne fotografije, navdušenci nad igro pa se lahko udeležijo delavnic dramske igre, kjer se preizkusijo v igralskih in režiserskih vodah ter posnamejo kratke, zabavne videe.

Potopljeni v angleško jezikovno kopel

Udeleženci jezikovnih počitnic se v celoti potopijo v angleščino, saj je ta uradni jezik  ne le med učnimi urami, ampak tudi med popoldanskimi aktivnostmi in celo med odmori ?. Otroci so obdani z angleščino vsak dan 9 ur, dva izvirna govorca pa še dodatno poskrbita, da otroci pridobijo samozavest in izboljšajo svojo izgovarjavo.

Lingulina preverjena metoda Lingula – Your Licence to Speak™ zagotavlja preizkušeno in komunikativno učenje jezika, ki navduši vse – tako začetnike kot tiste, ki bi radi izboljšali svojo konverzacijo v angleščini.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

5 načinov, kako bo učenje nemščine postalo zabavno

Učenje nemščine z branjem

Nemščina za začetnike

Kako najhitreje do odličnega znanja nemščine?