Tečaj nemščine

Kako najhitreje do odličnega znanja nemščine?

Dobro znanje nemškega jezika vam odpira številna vrata v svet. Služi kot odlična odskočna deska v poslovnem in zasebnem življenju. Najboljši način, kako lahko hitro in učinkovito izboljšate svoje znanje nemškega jezika, je zagotovo tečaj nemščine.

 

Naj bo vaš čas dobro izkoriščen

Ponudba jezikovnih tečajev je pestra, zato izberite jezikovno šolo, kjer bo vaš čas dobro izkoriščen. Zagotovo si ne želite le spreganja in »piflanja« nepravilnih glagolov brez pogovora. Prav tako je nesmiselno, da čas na tečaju izgubljate z dolgim preverjanjem domačih nalog ter prevajanjem besed in stavkov iz nemščine v slovenščino in obratno.

 

V ospredju naj bo (po)govor

Najpomembneje za uspeh je, da se znebite strahu pred tujim jezikom in samozavestno spregovorite v nemščini. Zato izberite tečaj nemščine, kjer je poudarek na (po)govoru. V jezikovni šoli Lingula so znani prav po tem: učitelji vas znajo z zanimivimi temami motivirati in spodbuditi h govorjenju. Slovnico se boste naučili neopazno, prek pogovora in praktičnih primerov. Hitro boste tudi sami opazili, da sta vložen čas in trud prinesla vidne rezultate.

 

Prilagodljivo učno okolje po meri vsakega posameznika

Tečaji nemščine v Linguli potekajo v majhnih skupinah, saj se učitelji tako lažje posvetijo vsakemu tečajniku posebej. Poleg tega vam omogočajo tudi pouk na daljavo in e-učenje. Po opravljenih tečajih lahko opravite tudi mednarodni izpit ter pridobite uradni evropski certifikat. Tega vam priporočajo predvsem, če iščete službo v tujini ali pa odhajate na študij v nemško govoreče dežele.

Poleg raznolikih tečajev v Linguli posebno skrb namenjajo tečajem v podjetjih. Organizirajo specializirane delavnice in tečaje poslovnega in strokovnega jezika po meri naročnika, na katerih zaposleni razširijo svoj poslovni besedni zaklad. Na specializiranem tečaju po meri naročnika se posvetite jezikovnim temam, ki so za vaš posel še posebej pomembne.

 

Znebite se strahu pred nemškim jezikom

Na podlagi izvirne in dokazano učinkovite govorne metode Lingula – Your Licence to Speak™ vam v Linguli jamčijo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih. Kar se da hitro se boste znebili strahu pred nemščino in spregovorili samozavestno. Tečaj nemščine v Linguli je tako najboljši način, kako se podati na pot do večjezičnosti in suverenosti v tujem jeziku.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

5 načinov, kako bo učenje nemščine postalo zabavno

Učenje nemščine z branjem

Nemščina za začetnike

Tečaj nemščine