Tečaj angleščine za otroke

Tečaj angleščine za otroke

Tečaj angleščine za otroke vseh starosti

Učenje tujih jezikov je izjemna naložba, resnična izpostavljenost jeziku in učenje v zgodnji mladosti pa sta najboljša podlaga za to, da otrok usvoji izgovorjavo ter spregovori na naraven način in tako, da se ob tem neznansko zabava in uživa. Angleščina je v današnjem času nepogrešljiv globalni jezik, brez katerega si težko predstavljamo vsakdanje življenje, dobro poznavanje jezika pa zagotovo odpira številna vrata v svet. Seveda za učenje tujih jezikov ni nikoli prepozno, če želite, da bo vaš otrok obvladal najbolj razširjeni svetovni jezik, pa je vpis na tečaj angleščine za otroke prava izbira za vas.

Zabavno s poučnim

Tečaj angleščine za otroke v jezikovni šoli Lingula poteka po izvirni govorni metodi Lingula Kids™. Najmlajši tečajniki se z jezikom spoznavajo na konkretnih primerih in v pristnih situacijah ter se angleško naučijo po naravni poti. Ker se ob tem zabavajo in igrajo, je učenje angleščine še prijetnejše, to pa otrokom na koncu omogoča hitrejši napredek. Namesto da bi otroke posadili za mizo in jim razlagali slovnična pravila, izkušeni učitelji njihovo pozornost pritegnejo z zanimivimi temami in interaktivnimi vajami ter oblikujejo učne ure, na katerih se otroci z angleščino seznanjajo prek igre, pesmi, poučnih zgodbic, pravljic, najmlajši pa tudi prek  ustvarjanja, poveznega s snovjo.

Kateri tečaj izbrati?

V jezikovni šoli Lingula učenje angleščine za otroke poteka na različnih ravneh in po različnih programih. Skupine se razlikujejo glede na starost otrok in predhodno znanje. Vselej pa tečaj angleščine za otroke poteka v majhnih skupinah, kar omogoča, da se učitelj osebno posveti vsakemu tečajniku. Pred izbiro pravega tečaja otroka, ki se je angleško učil že dlje časa, povabimo na brezplačen svetovalni pogovor, po katerem vam bo profesorica svetovala, kateri tečaj angleščine bi bil pravi zanj.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

5 načinov, kako bo učenje nemščine postalo zabavno

Učenje nemščine z branjem

Nemščina za začetnike

Kako najhitreje do odličnega znanja nemščine?