Nemščina za začetnike

Tečaj nemščine za popolne začetnike

Po zadnjih ocenah v svetovnem merilu nemško govori med 175 in 200 milijonov ljudi, v Evropi pa sodi nemščina v sam vrh najbolj razširjenih jezikov. Tečaj nemščine za začetnike je tako odlična priložnost, da se pobliže spoznate s tem germanskim jezikom, ki odpira številna vrata v svet. Dobro znanje nemškega jezika vam bo namreč koristilo tako v zasebnem kot v poslovnem življenju, zato je začetni tečaj prava izbira, če se nemško še niste učili oziroma je bilo to pred toliko leti, da ste pozabili že skoraj vse.

Znebite se strahu pred nemščino

V jezikovni šoli Lingula na tečaju nemščina za začetnike ne začnejo s slovnico in pravili, temveč želijo, da spregovorite. Tečaj nemškega jezika poteka po učinkoviti izvirni govorni metodi Lingula – Your Licence to Speak™, ki vam omogoča, da govorite od prve ure dalje in kar se da hitro izgubite tremo pred govorjenjem v tujem jeziku. V Linguli namreč tečajniki govorijo kar 80 % časa, kar je ključno pri doseganju cilja, da se v nemščini počutite kot na domačem terenu.

Izberite najprimernejši tečaj

Če vam je nemščina izziv in želite premagati strah pred govorjenjem v nemškem jeziku, potem je jezikovni tečaj nemščina za začetnike prava izbira za vas. Tečaji potekajo v živo ali na daljavo, kjer se iz udobja lastnega doma z izkušenimi profesorji pogovarjate prek sodobnih digitalnih poti. Tečajniki lahko izbirajo med skupinskimi ali individualnimi tečaji, zato boste zagotovo našli program, ki vam je glede na vaše želje in jezikovni cilj najbolj pisan na kožo.

Dogovorite se za svetovalni pogovor

Če še vedno niste povsem prepričani, ali bi bil tečaj nemščina za začetnike primeren za vas, vam v jezikovni šoli Lingula ponujajo tudi možnost brezplačnega svetovanja, kjer boste po kratkem pogovoru z učiteljico nemščine skupaj izbrali najustreznejši program in urnik tečaja za vas. Z jezikovnim tečajem lahko začnete že dan po svetovalnem pogovoru!

OSTALI ČLANKI PODJETJA

5 načinov, kako bo učenje nemščine postalo zabavno

Učenje nemščine z branjem

Nemščina za začetnike

Kako najhitreje do odličnega znanja nemščine?