Tečaj Nemščine

Tečaj nemščine

Spregovorite nemško z Lingulo

Dobro znanje nemščine vam lahko odpre številna vrata v svet tako v zasebnem kot v poklicnem življenju. Tečaj nemščine tako za mnoge pomeni odskočno desko za novo službo, daje pa tudi odlične temelje za študij v tujini. Da boste nemščino usvojili hitro in učinkovito, pa bodo poskrbeli odlični Lingulini učitelji, ki vam ne bodo pustili spati, saj za vsako učno uro pripravijo zanimive teme. Kateri jezikovni tečaj boste izbrali, je seveda odvisno od vaših potreb in želja.

Pestra ponudba jezikovnih tečajev

Izbirate lahko med tečaji, ki potekajo enkrat ali dvakrat tedensko, v manjših skupinah ali povsem individualno. Tudi za izgovor, da nimate časa, so v Linguli našli pravo rešitev.

Prednost jezikovne šole Lingula je namreč med drugim tudi prilagodljivo učno okolje, ki vam omogoča, da si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Izbirate lahko med dopoldanskimi, popoldanskimi in večernimi tečaji. Če nimate časa za klasičen jezikovni tečaj in želite napredovati v lastnem tempu, lahko izberete e-učenje ali tečaj nemščine na daljavo.

Za vsakogar nekaj

Tudi z vsebinskega vidika ponujajo različne programe tečajev:

  • Če bi radi nemški jezik osvežili pred potovanjem, bo za vas odlična delavnica osnov jezika za popotnike, kjer se boste naučili sporazumevanja vsaj v osnovnih situacijah.
  • Če se nemško niste še nikdar učili, vam predlagamo, da se vpišete v začetni tečaj.
  • Če želite nemško komunicirati s poslovnimi partnerji in sklepate posle na nemško govorečih območjih, potem bo za vas pravi tečaj poslovne nemščine.
  • Če pa bi radi svoje znanje nemščine povzdignili na raven mojstrstva, potem izberite nadaljevalni tečaj nemščine ali pripravo na mednarodni izpit.

Pridružite se zadovoljnim tečajnikom

Ponudb za tečaje nemščine je resnično veliko, zato je pomembno, da izberete jezikovno šolo, ki vam lahko zagotovi dobro ekipo izkušenih profesorjev, ki vas znajo tudi motivirati. V Linguli so najbolj ponosni prav na svoje zadovoljne tečajnike, ki se vselej rade volje vračajo v njihove klopi.

Če niste prepričani, kateri tečaj bi bil pravi za vas, se dogovorite za brezplačni svetovalni pogovor. Na umestitvenem pogovoru s profesorico nemščine boste izbrali tečaj nemščine, ki vam bo najbolj pisan na kožo.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

5 načinov, kako bo učenje nemščine postalo zabavno

Učenje nemščine z branjem

Nemščina za začetnike

Kako najhitreje do odličnega znanja nemščine?