Usposabljanje preko spleta

varnost.net

Usposabljanje preko spleta

 

Usposabljanje preko spleta je lahko zabavno! Na naši spletni strani varnost.net nudimo najrazličnejša usposabljanja preko spleta. Oglejte si široko ponudbo usposabljanj in nas brez zadržkov kontaktirajte za kakršnekoli informacije.

Usposabljanje za signalista – privezovalca

Na tečaju se boste seznanili z varnim delom z delovno opremo, imeli boste spletni seminar in na koncu preizkus znanja. Vse preko spleta!

Usposabljanje za delo z gradbenim žerjavom

Se želite usposobiti za delo z gradbenim žerjavom? Za varno upravljanje žerjava boste pri nas prejeli vse ustrezne informacije, saj je delo z njim zahtevno in odgovorno.

Usposabljanje za varno delo z nevarnimi snovmi

Seznanili se boste z nevarnimi kemikalijami in snovmi ter varnim delom z njimi. Na tečaju vam bo predstavljena tudi pomembnost varovalne opreme.

Usposabljanje za gostinske delavce

Naše usposabljanje poskrbi za prav vse delavce v strežbi in gostinstvu. Primerno za kuharje, natakarje ter ostalo osebje, ki skrbi za strežbo hrane ali pijače.

Kako do eVarnost usposabljanja?

Preko spleta se lahko prijavite na željeni tečaj. Po plačilu predračuna vam bomo na vaš e-poštni naslov poslali uporabniško ime in geslo, ki jih boste potrebovali za učenje in reševanje izpita. Če se želite tudi praktično usposobiti pa lahko obiščete naš trening center. Naročite lahko tudi varnostnega inženirja, ki vas bo praktično usposobil za delo na delovnem mestu. Po e-pošti boste prejeli zapisnik in potrdilo o usposabljanju. Lahko se pa prijavite tudi na naš system obveščanja o poteku usposabljanj in drugih rokih.

eVarnost lahko vodi tudi vašo evidenco!

Če želite biti pravočasno opozorjeni, kdaj vam poteče določeno usposabljanje, zdravniški pregled ali pregled delovne opreme lahko pri eVarnost skrbimo za vašo evidenco!

Pestra ponudba usposabljanj preko spleta na eVarnost.net!

Preverite še nekatera druga usposabljanja na naši spletni strani, kot so naprimer:

  • Usposabljanje za delo v lesnopredelovalni industriji
  • Usposabljanje za cestna dela
  • Usposabljanje za varno delo v kmetijstvu
  • Usposabljanje za varno delo v kemični industriji
  • Usposabljanje za voznike
  • Usposabljanje za vzdrževalce vozil,…

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Varnost pri delu

eVarnost tečaj

eVARNOST