Varnost

VARNOST

Modro je izbrati VARNOST  

Nova podjetja imajo veliko vprašanj, ko se odločajo o strokovnem izvajalcu za področje varnosti in  zdravja pri delu. Vsekakor pa boste veliko lažje sprejeli odločitev, ko spoznate 7 razlogov za  podjetje eVARNOST d.o.o. 

  1. Varnost je vrednota  

Ker je tisto, kar ljudem pomeni največ v življenju. Z dobrim razlogom. 

Od nje je odvisna vaša osebna prihodnost, družina in uspešnost podjetja. V podjetju eVARNOST  se tega dobro zavedamo že 10 let. S svojim znanjem in izkušnjami zagotavljamo varne delovne  pogoje v kemijski, kovinski in lesni industriji, proizvodnji plastike, keramike, v gradbeništvu itd. 

Zaupajo nam Kemis, Gorenje Keramika, Klančar Žerjavi, Mali-E-Tiko, Itos, Vedro, Densitron  in drugi. 

  1. Varnost je zakon  

Voditi podjetje je velika odgovornost, sploh ko postane delodajalec. S tem morate po zakonu  svojim zaposlenim zagotoviti varne in kvalitetne pogoje za delo. Naloga je zahtevna, ampak s  predanim partnerjem ji boste zlahka kos. Tako boste lahko večino svoje energije usmerili v svoj  posel. Vaša varnost pa naj bo naša skrb. 

Izvejte več o zakonskih predpisih

  1. Varnost ima paket za vsakogar  

Podjetja se med seboj razlikujejo po dejavnosti, obsegu in načinu dela ter drugih potrebah. Že  izkušeni poslovni subjekti so pogosto v dvomu, kaj vse potrebujejo in česa ne, za novinca pa je  neznank še več. Ker smo prvi, ki združujemo ključne produkte v prilagojene pakete za podjetja, se  lahko vsem tem zagatam enostavno izognite.  

Samo odločite se kateri paket – VARNOST, VARNOST PLUS ali VARNOST XTRA – je pravi za  vas. Če pa želite, vam je še vedno na voljo osnovna ponudba po posameznih produktih (ocena  tveganja, pregled delovne opreme, usposabljanje za delovno mesto, …). V našem interesu je, da  vedno najdemo rešitev in zagotovimo ustrezne delovne pogoje, ki ustrezajo zahtevam vaše dejavnosti. 

  1. Varnost se splača, s paketi pa še bolj  

Spreten podjetnik pazi na vsak evro. Tudi tu smo mislili na vas, zato so naši paketi z vsakim dnem  sodelovanja ugodnejši. Dlje kot traja paket – 1, 2 ali 4 leta – nižji so mesečni stroški.

Izvejte več o paketih

  1. Varnost skrbi tudi za vaše vodenje evidenc  

Vodenje vašega podjetja od vas zahteva vso vašo energijo. Zato gotovo cenite, ko vas naša  programska oprema samodejni opomni, kdaj vašemu zaposlenemu poteče zdravniško spričevalo,  kdaj je čas za letni pregled opreme, novo obvezno usposabljanje in podobno. 

  1. Varnost za vaše podjetje tudi na daljavo  

Med in po koroni se je izkazalo, kako zelo je varnost pomembna, prav tako pa zagotavljanje  varnostnih predpisov v kriznih pogojih. Ker so osebni stiki vedno bolj oteženi, omogočamo  povsem enakovredne spletne tečaje in usposabljanja prek interneta. Tako vam in vašim  zaposlenim prihranimo čas, gorivo in denar

V tem trenutku pa lahko izkoristite še 20% popust na eVARNOST spletna usposabljanja po vaši  izbiri. Hitro in enostavno, kar iz domače pisarne. Napotke za varno delo od doma smo kot prvi  objavili v strokovnem tisku za varnost in zdravje pri delu. 

Več o spletnih usposabljanjih 

  1. Izberite kakovost, izberite varnost  

Kakovost se meri v našem znanju in odnosu, ki ga imamo do naročnikov. Ko začnete sodelovati z  nami, ste naš partner. Če imate vprašanje glede naših storitev, nas pokličite. Ljudje potrebujemo  varnost in mi jo zagotavljamo vsakomur. 

Avtor: Gregor Vuk, eVARNOST d.o.o.