Poročni prstan

Poročni prstan

Unikatni poročni prstani

Poročni prstan ni le kos drage kovine. Je simbol večne ljubezni, zvestobe in spoštovanja, ki druži dve osebi. In kot je posebna ljubezen dveh edinstvenih oseb, mora biti poseben tudi simbol njune ljubezni. Vsaj tako menimo v Zlatarskem ateljeju Mengeš, kjer z ljubeznijo izdelujemo zaročne in poročne prstane po vaši meri.

Vrhunski materiali

Tradicionalno rumeno zlato je ena možnost. Vsekakor pa naših strank ne želimo omejiti pri izražanju njihove ljubezni, zato naši poročni prstani sijejo v različnih plemenitih in tudi manj plemenitih materialih. Rdeče, belo ali rumeno zlato. Srebro ali platina. Dragi kamni po vaših željah. Celo les, usnje, meteorit ali druge materiale lahko dodamo v vaš poročni prstan, da bo kar najbolje izrazil vajino večno partnerstvo.

Izdelava povsem po vaših željah

Prav je, da je simbol vajine ljubezni točno takšen, kot si ga želita. Navsezadnje ga bosta nosila celo življenje! Pri izdelavi prstana se lahko zato povsem prilagodimo vajinim željam, z veseljem pa seveda podamo svoje predloge, ki temeljijo na letih izdelave unikatnega nakita in preučevanja možnosti dizajna. Končni izdelek je tako mešanica stroke, izkušenj, kreativnosti ter vajinih osebnosti in želja. Popoln izdelek za tako popolno priložnost, kot je poroka.

Edinstveni poročni prstani

Vse zlatarne ponujajo poročne prstane po vnaprej pripravljenih dizajnih. Redke ponujajo unikatne poročne prstane povsem po vaši meri. Še redkejše pa so takšne, ki bodočima zakoncema ponudijo priložnost, da si sama izdelata svoja poročna prstana. Priložnost, ki je ne gre zamuditi, kaj pravite?

Zlatarski atelje Mengeš zaljubljencem tako ponuja edinstveno romantično doživetje, pri katerim si z izbrancem ali izbranko v nekaj urah sama izdelata svoj poseben poročni prstan. Ob vodstvu izkušenega strokovnjaka, se razume! Izberita materiale, obliko, velikost, površinsko obdelavo in dodatke povsem po vajinih željah in jih s pomočjo mojstra spremenita v večna simbola vajine ljubezni. Izkušnja, ki je zlepa ne bosta pozabila.