After Sun

After Sun

Naj bo vaša koža zdrava in srečna

Veliko smo že povedali o našem neverjetnem hladilnem gelu Aloe Vera. A naš hladilni gel ni edini izdelek v naši ponudbi, ki vam lahko pomaga ohranjati kožo zdravo in srečno po izpostavljanju soncu. Spoznajte partnerja hladilnega gela Aloe Vera: BYROKKO After Sun.

 

After Sun krema po sončenju

After Sun je negovalna krema, ki vlaži kožo in pomaga obnoviti njeno naravno ravnovesje vlage po daljši izpostavljenosti soncu. Poleg tega pomaga koži pri regeneraciji, kar je ključnega pomena za dolgoročno ohranjanje zdravja in lepote kože. Smo že omenili, da tudi odlično diši? Zaradi njegovega slastnega vonja po ananasu se boste počutili seksi in žive. In verjetno bodo drugi malce ljubusumni…

 

Neverjetne sestavine za neverjetne učinke

Delamo z naravnimi, veganskimi sestavinami brez parabenov. Mangovo maslo neguje kožo in pomaga pri preprečevanju luščenja. Čebelji vosek pomirja kožo in uporabnikom dajte tisti prijeten občutek gladkosti kože. Vitamin E je neverjetno hranilo, ki neguje kožo. Kakavovo maslo obnavlja kožo in spodbuja zdrav, sijoč videz. Mentol pa prinaša takojšen hladilni občutek, ki osveži celotno telo.

 

Ohranite svojo seksi porjavelost

BYROKKO After Sun ne le neguje in vlaži kožo. Prav tako ohranja vašo porjavelost, zaradi česar se počutite seksi in lepi še dolgo po tem, ko zapustite svojo najljubšo plažo. Če želite svojo seksi porjavelost ohraniti globoko v jeseni, vam lahko After Sun pri tem pomaga. Zraven ostalih izdelkov BYROKKO in zdrave rutine sončenja, seveda.

 

Nasveti in triki

Želite kar najbolje izkoristiti uporabo svoje novega najboljšega prijatelja, kreme? Nanesite ga po vsaki daljši izpostavljenosti soncu in ga shranite v hladilniku za okrepljen hladilni učinek.