Divji Cvet

Divji Cvet

Iz narave s strastjo

Pridružite se številnim zadovoljnim strankam in preizkusite kvalitetne produkte znamke Divji Cvet.

Na voljo so kolekcije iz cimeta, mandlja, oljke, sivke, smilj, vrtnice in geranije. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na aktualne veganske izdelke.

 

Smilj – rastlina, ki obnovi poškodovano kožo in zmanjšuje gube

Smilj je res pravi zaklad narave! Tako je trdoživa, da nikoli ne ovene. Lahko ga imenujemo kot enega najbolj iskanih anti-age sestavin. Ima odlične regerativne sposobnosti in je odličen v boju proti gubam.

Ker Smilj odlično obnavlja kožo je idealen tudi za nego opeklin, brazgotin in odrgnin. Zmanjšuje tudi vidnost strij in vnetje kože.

Na naši spletni strani je na voljo veliko različnih krem, ki vsebujejo smilj. Preverite ponudbo!

3 najbolj prodajana mila Divji Cvet

Črno milo

Črno milo je v zadnjem letu doletela izjemna prepoznavnost. Aktivno oglje in evkaliptus sta namreč izredno učinkovita pri čiščenju obraza. Črno milo je primerno predvsem za čiščenje problematične in mastne kože, ki je nagnjena k aknam in ogrcem.

Antibakterijsko milo

Odgovor se skriva že v samem imenu. Poleg klasičnega namena – umivanje rok in telesa služi tudi za čiščenje problematične, mastne kože obraza, ki je nagnjena k aknam. Zaradi izjemnih sestavin eteričnega olja čajevca pa deluje antibakterijsko, antiseptično in protivirusno.

Milo oliva

Je univerzalno in namenjeno za umivanje telesa in rok. Seveda je obvezna sestavina olivno olje! Ne vsebuje pa nobenih eteričnih olj. Milo je čudovito za nego nežne in občutljive otroške kože. Če ste ljubitelj oz. ljubiteljica blagih, nevtralnih in hranljivih mil, potem je to odlična izbira za vas.

Veganska naravna mila

Na spletni strani Divji Cvet je na voljo še veliko drugih mil, kot so: Milo CIMET, milo OGNJIČ milo ROŽMARIN, milo SIVKA, milo VRTNICA GERANIJ in še mnogi drugi.

Vsa našteta mila pa so veganska! Preverite spletno stran in izberite svojega najljubšega glede na vaše potrebe in potrebe vaše kože.