Elektronska varuška

Elektronska varuška

Dolgi dnevi, ki se spremenijo v dolge noči, ki se spremenijo v daljše, ker ste zaskrbljeni in želite preveriti otroka – vsi smo že bili tam. Biti starš, ne glede na to, ali gre za vašega prvega ali zadnjega otroka, je zahtevno delo in potrebujete vso potrebno pomoč. Elektronska varuška za dojenčke je odličen način, da v svojo rutino vnesete brezskrbnost in po možnosti malo dodatnega spanca, hkrati pa poskrbite, da bo vaš malček na varnem med spanjem.

Kot starš je naravno, da si za dojenčka želite najboljše, zakaj bi torej moralo biti kaj drugače, ko gre za elektronsko varuško ?

Vrste elektronskih varušk

Obstajata dve glavni vrsti otroških varušk – avdio in vizualne. Z zvočnim monitorjem lahko slišite samo zvoke vašega dojenčka. Zvočni monitorji, čeprav vam nakazujejo stanje vašega otroka, običajno niso najbolj informativni in koristni. Zaupajte nam, če rečemo, da lahko dolga obdobja tišine na zvočnem monitorju pošljejo tudi najbolj spočitega starša, da preveri  otroka.

Vizualni monitorji vam dajo oči in ušesa na vašem udobnem svežnju veselja. Najboljši video monitor za dojenčke ima več funkcij, ki vam omogočajo, da popolnoma prilagodite, koliko časa morate videti in slišati svojega dremajočega otroka.
Druge vrste otroških monitorjev vključujejo senzorje, ki zaznajo gibanje in vas opozorijo, ko gibanja ni zaznano. Za najboljše rezultate so ti otroški monitorji s senzorji gibanja pogosto kombinirani z video monitorji.

Prednosti elektronske varuške

Ko gre za elektronske varuške, so pomembne naslednje prednosti:

– Kakovostne vizualne in zvočne zmožnosti preverjanja otroka.
– Razširjen obseg monitorja, tako da lahko otroka preverite iz katerega koli prostora v hiši.
– Možnost povezave določenih modelov z WIFI-jem.
– Možnost povezovanja določenih modelov z drugimi pametnimi napravami.
– Povečan duševni mir.
– Nič več smukanja v otroško sobo, da preverite otroka in ga nehote zbudite.
Elektronske varuške so odlično orodje, ko gre za čas treninga spanja.
– Svojega malčka lahko preverite, ko ste v službi ali zunaj na zmenku.
– Dojenčkom z zdravstvenimi težavami, lahko elektronska varuška pomaga staršem pri spremljanju znakov in simptomov bolezni.
– Upravljanje skupne sobe med dojenčkom in drugim otrokom.
– Pogovorite se z otrokom iz druge sobe ali mu predvajajte glasbo, da ga uspavate, ne da bi morali vstopiti v sobo.

Najboljša prijateljica vseh mamic

Elektronska varuška vam sporoči, da je vaš otrok v redu s sledenjem dogajanja v otroški sobi in sledenjem ravni kisika. V realnem času vam omogoči vpogled v otrokovo dobro počutje.  Omogoča vam, da ste dejansko oči in ušesa v otroški sobi. To je popoln način, da dobite vse informacije, ki jih potrebujete o svojem malčku. Davno so minili časi, ko se je treba plaziti po tleh sobe, z rokami zabiti robove posteljice, tvegati, da se bo dojenček (ki je končno zaspal) zbudil, samo da bi preveril, ali diha.