Hladno stiskana hrana za pse

Hladno stiskana hrana za pse

Vaš kosmati prijatelj bo užival v okusu!

Hladno stiskana hrana za pse ohranja okus naravnih sestavin na boljši način z vsemi dobrotami. Vsak dan mu lahko tako zagotovite zdrav in okusen obrok.

Hladno stiskana hrana za pse je lažje prebavljiva

Ena od težav pri tradicionalni pasji hrani je ta, da absorbira tekočino v črevesje in nabrekne. To povzroča nelagodje napihnjenost ali slabost.

Psi imajo kratek prebavni trak, saj so namenjeni uživanju mesa, ki je lahko prebavljivo živilo. Hladno stisnjeni peleti za pasjo hrano se od zunaj raztopijo in po prebavi ne razširijo. To pomeni, da bo vaš kosmati prijatelj hitreje in brez napihnjenosti lahko absorbiral hranila.

Bližje naravi

Hladno stiskana hrana za pse je pogosto bolj podobna naravnim sestavinam, iz katerih so narejeni peleti. Ta hrana je rešitev za pasje starše, ki se raje držijo naravne prehrane.

Bolj praktična kot suha hrana

Če potujete ali načrtujete počitnice s svojim štirinožnim prijateljem je lahko redna in zdrava prehrana pravi izziv. Hladno stiskana hrana za pse je lahko odlična možnost, saj je naravni nadomestek suhe hrane. Enostavno jo je shraniti in prenašati kamor koli.

Je bolj okusna in zdrava, zato bo vašemu psu zagotovo všeč. Zagotavlja vnos večjih količin hranil kot druge pasje hrane. Hranjenje s psa s hladno stiskano pasjo hrano je očitna izbira, če želite, da bo vaš ljubljenček zdrav in se dobro počuti.

Očitne koristi hladno stiskane hrane za pse

  • Boljša in lepša dlaka. Manj kožnih težav, kot so srbenje izpuščaji ali hraste.
  • Težo vašega psa je lažje nadzorovati s hladno stiskano pasjo hrano. Cenejša pasja hrana pogosto vsebuje polnila, saj so sestavine cenovno ugodnejše. Zagotavlja popolno prehrano in ne prispeva k pretiranemu povečanju telesne mase.
  • Telo vašega psa potrebuje energijo za delovanje, ki jo pridobi s prehrano. Potrebuje pravo prehrano, ki vsebuje potrebne vitamine in minerale. Kakovostna hladno stiskana hrana zagotavlja ustrezne vire energije, ki so uporabni dlje časa.
  • Podaljša življenjsko dobo vašega psa. Zdrava prehrana je bistvenega pomena, da pomaga psu doseči pričakovano življenjsko dobo. Škrob, barvila, konzervansi in predelana hranila lahko sčasoma vplivajo na zdravje mladiča.
  • Izboljša imunski sistem vašega psa. Ta prehrana zagotavlja bolj zdravo prebavo in jo pasje telo zlahka absorbira.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Potrebna oprema za začetek akvaristike z morsko vodo

HLADNO STISKANA HRANA ZA PSE

Kakovostna hrana za pse

Mačja hrana