Luxury-Intimate

Nežen ljubimec

Ko obstaneš in ne veš več kam so izginili moški, ki si jih pred 10imi leti zavračala kot po tekočem traku, v vsej svoji ignoranci ter začarano zaslepljeni ideji o večni mladosti. Prestopila si prag in sedaj stojiš odrasla, preveč zrela, preveč osamljena, preveč prestrašena .

Nato pride ON

Vsakič ko prestopi tvoj prag je v njegovih rokah vrečka. Hrana?!?!

Skrbi ga, da slučajno ne bi bila lačna. Kako lep občutek, da nekdo zopet skrbi zate in, da ti nič ne manjka. Kljub temu, da bi vse to lahko sama uredila je ta občutek zelo osvežujoč.

Zavestno ali ne to je za žensko že predigra.

In ko se vse to zloži v hladilnik in sledi poljub, ki ti nakazuje kako močno te je pogrešal čez dan si že nekje na pol poti do orgazma.

Sledi božanje, pogovori in tako uro in pol… Seveda se utapljaš v lastni ekstazi in se mu počasi začneš predajati v celoti.

Ker je nežen ljubimec se ti posveti v celoti. Slači te tako z očmi kakor tudi počasi z rokami. Del po del vsakega tvojega oblačila pada na tla. Brez naglice in pričakovanj te ljubkuje nežno v dolgi predigri. Obožuje ta moment s tabo in dan ti je občutek, da si zanj ena in edina. Sledi intimnost v poglavju, ki je mnogim še neprebrano oz neizkušeno. Nežno, strastno , osvobajajoče občutenje za oba ko se zlijeta eden v drugega.

Ko se strasti potešijo in misliš, da je zgodba večera končana…NI!

Sledi še ura ali dve pogovora v tonu nežnosti, ter izmenjave lastnih občutenj in želja.

Nežni ljubimec, ki nam je odprl nova obzorja in nas naučil pravega pomena te besede si zasluži  pozornost vsake ženske.

Hvala ti moj nežni ljubimec. Moja pozornost je tvoja.

 

POSILSTVO ZNOTRAJ ODNOSA

Pred dnevi se me je dotaknila zgodba mladega dekleta, ki mi je s solzami v očeh pripovedovala svojo zgodbo.

Začela je : Sara ali veš , da sem bila že dvakrat posiljena v vezi?

Predramila me je besedna zveza ..Posiljena v vezi? Posiljena v partnerskem odnosu? Posiljena v zakonu?

Nekako se mi je dozdevalo, da so seveda tudi taki primeri vendar to nikoli ni bilo ravno definirano vsaj meni ne, seveda pa se o tem ne govori veliko.

Zato sem si šla prebrati zakonik, ki vam ga za vse tiste, ki tako kakor jaz niste vedeli za svoje pravice na temo posilstva pripisujem spodaj.

 

Posilstvo

  1. člen

(uradno prečiščeno besedilo)

(1)          Kdor prisili osebo drugega ali istega spola k spolnemu občevanju tako, da uporabi silo ali zagrozi z neposrednim napadom na življenje ali telo, se kaznuje z zaporom od enega do desetih let.

 

(2)          Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno na grozovit ali na posebno poniževalen način ali če je dejanje storilo več oseb zaporedoma, ali nad obsojenci, ki prestajajo kazen zapora v zaprtih ali polodprtih zavodih za prestajanje kazni zapora, se storilec kaznuje z zaporom najmanj treh let.

 

(3)          Kdor prisili osebo drugega ali istega spola k spolnemu občevanju tako, da ji zagrozi, da bo o njej ali njenih bližnjih odkril, kar bi škodovalo njeni ali njihovi časti ali dobremu imenu, ali da bo njej ali njenim bližnjim povzročil veliko premoženjsko škodo, se kaznuje z zaporom od šestih mesecev do petih let.

 

(4)          Če sta bili dejanji iz prvega ali tretjega odstavka tega člena  storjeni proti osebi, s katero storilec živi v zakonski ali zunajzakonski skupnosti, se pregon začne na predlog.

 

Uradni list RS, št. 95/2004 z dne 27. 8. 2004: 180. člen KZ

 

Pred časom sem tudi zasledila zelo zaskrbljujoče novico, da so v nekaterih ameriških colage-ih moški študentje začeli nekakšno interno gibanje z sloganom:

NE POMENI JA

JA POMENI ANALNO

Kako zelo žalosten podatek o prihajajoči generaciji moških, ki tako razmišljajo in bodo nekoč verjetno vzgajali tudi hčerke. Me zanima, če so jih mame tega naučile?

Torej, da se vrnem zgodbi dekleta. Prvi spolni odnos, ki naj bi bil nekaj lepega in spomin, ki posebej ženski ostaja celo življenje se je začel in končal kot posilstvo in to z prvim partnerjem, ki naj bi ji najbolje stal ob strani. Predstavila ga je staršem in hodila sta tudi že nekaj časa. Ni šlo za bežno poznanstvo.

In drugi primer se ji ponovi čez 2 leti, kjer ravno tako z partnerjem hodita že nekaj časa nato pa si jo grobo vzame in jo pusti ležati v krvi samo v sobi.

Čutila sem njeno bolečino….

Na koncu me pogleda in reče : Sara moja bit je bila iztrgana iz mene, moja ženstvenost je iztrgana iz mene. Moje telo ni več moje telo, samo opazovalec situacije si, odtrgana od čustev, razuma.. Enostavno ne dojameš.

Zastajal mi je dih in solze so mi polnile oči…

To je zgodba le enega dekleta in kljub temu, da je pretresljiva se sprašujem vendar ob enem odgovarjam NI EDINA!!!!

Ogromno žensk je na tem planetu tako ali drugače priseljenih v zakonske zveze, v katerih si ne želijo biti še manj spolno občevati z moškim, ki ga ne poznajo ali pa je za desetletja starejši od njih. ( Žalosten prikaz je bil zadnjič ko 12 letnica kriči in si želi odvzeti življenje, ko jo vlečejo proti 80 let staremu bodočemu možu)

Pa če pustimo svet in se ozremo ali vsaj prisluhnemo kako je v naši podalpski deželici verjemite, da bi vas presunilo koliko posilstev se dogaja znotraj zakonov. Vendar se vsem to zdi smešno saj pa naj se loči. Vendar ni vedno tako preprosto. Kajne?

Otrok, dekle, fant, ženska, moški, mož ali žena NI IN NIKOLI NE BO TVOJA LAST!

SPOLNOST SE MORA ZGODITI V SKLADU S TVOJO VOLJO IN KONTROLO. V NASPRORNEM PRIMERU GOVORIMO O SPOLNI ZLORABI.

 

 

LEPOTA SEXUALNOSTI

Sexualnost je naš primarni nagon, ki izhaja iz ohranjanja človeške vrste oz. reprodukcije vendar smo ga do neke mere že tako razvili, da vključuje ne samo intimnost, vendar tudi potrebo po nežnosti, ljubezni in spoštovanju. Brez tega nam spolnost kot take ne da popolnega užitka ali zadovoljstva. Veliko praznino v nas pustijo bežni, hitri in neosebni spolni odnosi pa če si to mi hočemo ali ne priznati.

Meni so najlepše za videti zaljubljene ženske. Kar žarijo in v vsem tem sijaju in zgledajo dosti bolj privlačne/ vabljive ter seksualne.

Vedno pa me nasmeji stavek neke gospe, ki je enačila pogled zaljubljenega moškega kot pogled krapa.

Lej ga tale moj je spet zaljubljen, saj gleda kot krap. Resnično ne vem kako gleda krap me pa vedno znova zelo nasmeji.

Torej kako lepo je se počutiš ljubljen oz. žaljen in takrat odsevaš še sam največjo poželjivost.

Zatorej je beseda seksualnost prevečkrat narobe interpretirana posebej s priokusom same interakcije ali spolne sle. Lepota seksualnosti je, da je tako zelo široka in globoka kakor vsak posameznik ali posameznica, ki jo nosita. Naj nas ne zavede vsesplošno prepričanje okolice ali medijev vendar naj nas vodi lastno odkrivanje lepote le te.

 

KAJ NAS ŠE PRIVLAČI?

Kaj nas sploh lahko še privlači ali vzburja v tem tisočletju? Vse nam je na izvoli…

Glede na to, da pišem o intimnih vprašanjih se bom osredotočila na spolnost in intimne odnose. Če smo v odnosu ali ne ni pomembno saj nekako prihajam nazaj k izreku : Sosedova trava je vedno bolj zelena.

Kaj to pomeni? Torej da je sosedova žena ali mož tudi nekako vedno malce boljša ali bolj privlačna kakor naš partner/partnerka? Vedno nekako podzavestno iščemo nekaj kar nimamo ne glede na to, da imamo lahko doma zaklad. Zakaj nas vedno vleče k nečemu novemu. Zakaj le to postaja sinonim za našo vznemirjenje? Vzburjenje, ki nas je spremljalo ob našem partnerju na samem začetku se počasi razblini. Kar je popolnoma naravno, če le to ne negujemo. Tu lahko vklopimo lastno igrivost, ustvarjalnost in mnogo več, da naš odnos nenehno osvežujemo. Police polne erotičnih revij, vsak klik tako na tel kakor na računalniku ti lahko v sekundi pričara neskončno možnosti nazornih takih in drugačnih seksualnih vsebin. In zakaj nam je to bolj priročno kakor razviti svoje lastno vznemirjenje in ga prenesti na partnerja? Nas tak interakcija tako zlahka prisesa na tako posplošeno in plitko intimnost. Smo postali tako leni in čustveno invalidni, da nam je to lažje pa čeprav le zadovoljimo začasno vznemirljivost?

Naše želje so postale nenasitne v vseh aspektih našega življenja. Zakaj ?

Ker so plitke zato seveda nas ne morejo nasiti.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Obiskujem psihoterapevta. Pa kaj potem!