uporaba kolagena

Uporaba kolagena

Kolagen – najpomembnejši protein

Kolagen, telesu najpomembnejši protein, predvsem skrbi za prožnost kože. Zadostna količina kolagena v telesu se odraža tudi v močnih nohtih, sijočih laseh, fleksibilnih sklepih in splošnem dobrem počutju. Telo do 25. leta samo proizvaja kolagen. Upad kolagena v telesu najprej opazimo s pojavom prvih gubic, suhe in neprožne kože. Kolagen shot z dodanimi aktivnimi učinkovinami poskrbi za zadostno količino kolagena v telesu in spodbuja njegovo nastajanje. V 99% so prvi vidni učinki bolj napeta, sveža in elastična koža, temu pa sledijo še bolj močni nohti, sijoči lasje, boljša gibljivost v sklepih in dobro počutje. Nanj prisegajo najstniki, s težavami z aknasto kožo, ljudje z bolečinami v sklepih, ljudje s slabimi, razcepljenimi nohti in lasmi, ter ljudje, ki opazijo prve gubice.

Kolagen shot

Kolagen shot, prehransko dopolnilo v tekoči obliki, vsebuje poleg 5000 mg ribjega kolagena še 1500 mg MSMja, 30 mg hialuronske kisline, 150 µg biotina ter vitamine C, E, B6 in cink. Hidroliziran ribji kolagen omogoča odlično absorpcijo kolagena točno tam, kjer ga telo najbolj potrebuje. Skrbno izbrano kombinacijo sestavin lahko uživajo vsi po 20. oz 25. letu starosti, saj v tem času prične upadati proizvodnja lastnega kolagena v telsu. Po raziskavah strokovnjakov naj bi telo med 20. in 25. letom pričelo proizvajati manj kolagena. Upad proizvodnje lastnega kolagena, med 20. In 25. letom, je kar 1,5% na letni ravni.

Uporaba kolagena

Uporaba Kolagena – prehranskega dopolnila je povsem enostavna in  bo hitro postala jutranja rutina vsakogar, ki želi poskrbeti za mladostnejši videz kože, ohraniti lepe lase, čvrste nohte, fleksibilnejše sklepe in ohraniti splošno dobro počutje.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

3 enostavni nasveti za nego moške kože

MSM v kozmetičnih izdelkih – lepotni in zdravilni mineral

Kolagen Shot: Razmerje med kakovostjo in ceno

MSM – Mineral lepote in zdravja