Kata Shopfitting & Design

Kata Shopfitting & Design

KataRent

Kata ima v svoji ponudbi na voljo tudi možnost izposoje stilsko oblikovane opreme. Izposoja kakovostno oblikovano notranjo opremo za trgovske, poslovne in butične prostore.

KataRent program je ustvarjen z namenom cenovno ugodnega opremljanja novih trgovskih prostorov ali nadgradnje obstoječega ambienta. Možen je kratkoročen ali dolgoročen najem opreme.

Svetovanje, projektiranje, proizvodnja in montaža!

  • Svetovali vam bodo pri oblikovanju vašega interierja in upoštevali vaše želje in ideje
  • Za vas bodo načrtovali in projektirali vse vrste pohištva. Lahko vam pripravijo tudi tehnične skice za proizvodnjo
  • Laserski razrez, varjenje in krivljenje ter sestavljanje je del lastne proizvodnje kovinskih elementov. Za lesene in druge elemente opreme pa poskrbijo dolgoletni partnerji
  • Izvedejo montažo pohištva ali opreme z odličnimi ekipami monterjev.

Kata Display

Na voljo je širok izbor estetsko oblikovanih dodatkov za efektivnejšo predstavitev prodajnih artiklov. Program je ustvarjen z željo omogočiti bolj zanimivo, razgibano in izpostavljeno predstavitev artiklov.

Na voljo je strokovno svetovanje, projektiranje, lastna proizvodnja, hitra dobavljivost in montaža.

Displayi (na voljo v različnih barvah):

  • Stojalca za dodatke (torbice, rute, nakit, pokrivala in obutev)
  • Podstavki in pladnji za dodatke
  • Označevalci (okvirji na stojalcu, namizni okvirji, pokončni namizni označevalci, poševni namizni označevalci, označevalci na konfekcijskih stojalih in namizne logo tablice)
  • Izložbe (okvirji, okvirji z mrežo, izložbeni kompleti)

Laserski razrez pločevine

Je najnaprednejši postopek razreza pločevine. Natančnost in hitrost omogočata visoko kvaliteto pol-izdelkov ter hitre roke izdelave. Izredna zmogljivost ter stalna zaloga vsega materiala omogočata izdelavo različnih naročil v zelo kratkih dobavnih rokih po ugodnih cenah.

Kata se lahko pohvali tudi s številnimi uspešnimi naročniki

Delali so tudi za nekatere svetovno najuspešnejše blagovne znamke.  S pozornim oblikovanjem vsakega kosa opreme, se skušajo približati osebnosti katerekoli znamke. Odlični rezultati pa se odražajo v končni podobi prostora. To je razlog zaradi česar se stranke rade vračajo v prostore. Znamka in prostor sta eno!

OSTALI ČLANKI PODJETJA

KATA