Najboljše stekleničke s kapalko

Najboljše stekleničke s kapalko

O podjetju VistlerPlast

Je družinsko podjetje z 32 letno tradicijo. Stekleničke s kapalko so eden bolje prodajanih produktov, zaradi res velikega povpraševanja. Pri VistlerPlastu so prilagodljivi, odzivni, individualizirajo razne kupčeve potrebe in skrbijo za odlično komunikacijo s strankami.

Material stekleničk

Steklenička in pipeta sta izdelani iz stekla, pokrovček pa je narejen iz polimera PP-Polipropilena in gume.

 

Dobavni rok stekleničk

Za vsa naročila si pri dropper bottles prizadevajo, da so dostavljena čim hitreje. Po navadi dostava traja 1-3 tedne (zaradi dovolj velikih zalog). Za večje stranke in naročila, se lahko tudi vnaprej postavijo časovni okvirju za naročila.

 

Ali je možno pridobiti količinski popust?

Seveda! Cena na posamezno stekleničko s kapalko se prilagaja glede na količino.

 

Kakšne so možne prilagoditve stekleničk s kapalko?

Stekleničke s kapalko se seveda lahko prilagodi! – Stranka je na prvem mestu. Zato želijo pri dropper bottles ustreči vsem vašim željam – kolikor se le da. Možne so prilagoditve barv in velikosti stekleničk. Prilagaja pa se lahko tudi sistem zapiranja pokrovčka. Poleg naštetega pa lahko izbirate tudi med pipetami z vrisano merilo skalo ali brez nje.

 

Namen in uporaba stekleničk s kapalko

Uporabljajo se za različne tekočine, ki jih želite kontrolirano servirati. V poštev pridejo različna olja, eterična olja, serume, CBD, razna prehranska dopolnila in podobno.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Stekleničke in pipete iz Evrope

Od naročila do dostave