Od naročila do dostave

Od naročila do dostave

Naročila naših izdelkov jemljemo izjemno resno, saj je to eden izmed prvih korakov oziroma kontaktov z našimi strankami, zato se trudimo, da so naši odzivi hitri in da podamo najbolj točne informacije glede možnosti dostav. Da ima stranka natančen pregled in možnost planiranja, jo stalno obveščamo čez celoten proces z informacijami, kje se nahajajo njeni izdelki in kdaj jih lahko pričakuje. V prvem koraku naročila se s stranko dogovorimo o primernih velikostih izdelkov (npr. Ali je za njen izdelek bolj primerna npr.10ml ali 30ml steklenička s pipeto), količinah in o potrebnem času dobave izdelkov.

Najbolj prodajane velikosti stekleničk in pipet imamo vedno na zalogi (10ml), zato lahko tudi večje količine nad 100.000 kompletov dostavimo v roku sedmih dni. Na drugi strani pa  poskrbimo tudi za individualne želje naročnikov, na način, da dobijo točno takšen končni izdelek, kot so si ga zamislili in po navadi za to potrebujemo med 14 in 30 dnevi.

Dostave in vračila

Dan danes sta čas in točnost informacij dva izmed bolj pomembnih dejavnikov v razvitem  poslovnem svetu, zato se v našem podjetju zavedamo pomembnosti le teh in se v svojem delovanju osredotočamo, da so dostave izdelkov hitre kolikor se le da, obenem pa nikoli ne zavajamo kupcev in ne obljubljamo rokov, ki jih ni mogoče doseči. Večina naših naročnikov je v preteklosti naročala izdelke s Kitajske vendar so zaradi dolgih dobavnih rokov in poškodovanih izdelkov ta način opustili.

Zaradi prisotnosti stekla v naših izdelkih, dajemo veliko poudarka na varnost transporta. V kolikor bi se stekleni deli pipet ali stekleničke med transportom na kakršen koli način poškodovali, obstaja velika verjetnost, da bodo stekleni delci padli v eno izmed stekleničk, in uporabnik je lahko izpostavljen tveganju, katerega pa si seveda ne želimo. V kolikor pride do poškodbe izdelkov med transportom pa smo stranki vedno na voljo, da poškodovan izdelek zamenjamo v najkrajšem možnem času.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Stekleničke in pipete iz Evrope

Najboljše stekleničke s kapalko