Stekleničke in pipete

Stekleničke in pipete iz Evrope

V Aziji je proizvajalcev stekleničk in pipet, kot jih proizvajamo v podjetju VistlerPlast ogromno, zato je tudi sama proizvodnja cena teh izdelkov minimalna, kar v prvi vrsti pritegne evropske kupce. S Covid 19 krizo in dogodki, kot so bili zaprtje Sueškega kanala za skoraj mesec dni se je poleg dviga surovih materialov poglobila tudi transportna kriza, ki je cene transporta dvignila v nebo, kar posledično pomeni, da kupci omejenih pipet  iz Azije plačajo več za transport kot za stekleničke s pipetami. V tej točki smo evropski proizvajalci postali za določene izdelke bistveno konkurenčnejši našim tekmecem iz Azije. Poleg omenjenega pa imajo evropski proizvodi še dve bistveni prednosti in sicer hitrost dobave, ter kot je vsem že zelo dobro znano tudi kvaliteto.

Hitrost dobave

Poslovne priložnosti dan danes pridejo in gredo zelo hitro, kar pomeni, da moramo v danem trenutku hitro odreagirati če želimo uspešno izpeljati posel. Če za primer vzamemo primerjavo in naročimo v Aziji 100.000 pipet bomo samo za transport z ladjo čakali 2-3 mesece (odvisno od lokacije proizvajalca v Aziji in lokacije kupca v Evropi), na drugi strani je v primeru naročila pri našem podjetju lahko 100.000 stekleničk in pipet pri naročniku (kjer koli v Evropi) v manj kot desetih dneh. Gre za bistveno razliko, ki lahko pomeni uspešnost oziroma propad posla.

Kvaliteta

Prav tako se izjemne razlike med Azijskimi izdelki in izdelki iz podjetja VistlerPlast delajo na področju kvalitete. Ne samo, da se med dolgim transportom iz Azije večina steklenih izdelkov zdrobi oziroma uniči, prav tako večina izmed njih ne zadošča minimalnim evropskim standardom in zakonom glede izdelkov, ki morajo biti primerni za uporabo v kozmetični, živilski in farmacevtski industriji. V podjetju VistlerPlast smo pridobili vse potrebne certifikate in izvedli teste, ki zagotavljajo, da so naši izdelki lahko v stiku s hrano in obenem zagotavljajo popolno varnost uporabnikom. Ker je pomembno da je uporabnik zadovoljen z izdelkom pa smo veliko poudarka dali tudi na sam design izdelka in seveda obstojnost. Naše stekleničke in kapalke so popolnoma enake pri 100 zapiranju kot pri prvem. Ni možnosti za prepuščanje tekočin ali kakršnokoli drugo težavo, ki jo brez težav zasledimo pri izdelkih slabše kakovosti.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Od naročila do dostave

Najboljše stekleničke s kapalko