GS Fitness

GS FITNESS

Aktivna oblačila so v središču pozornosti in dizajni, ki jih proizvaja stotine znamk športnih oblačil za različne oblike telesa, ki izvajajo vse oblike vadbe, so tako očitno bogati, da smo dobesedno razvajeni pri izbiri, ko najdemo primerna športna oblačila za nas. Naložba v dobra aktivna oblačila ne pomeni, da morate kupiti najdražje joga hlače, temveč gre za iskanje kosov, ki vam bodo dobro služili, ko boste vadili. Kako pomembna so torej dobra aktivna oblačila, ko vadite?

To vam bo pokazal GS FITNESS,  kjer se ustvarjajo vaša najljubša športna oblačila in športni dodatki. Bodisi za vaše najljubše športne aktivnosti ali zgolj sproščeno in udobno počutje tekom dneva. Za gym, sport & life.

ZAKAJ »GS FITNESS« ŠPORTNA OBLAČILA?

Obstaja 5 glavnih razlogov, torej:

Dolgotrajnost GS Fitness oblačil

Oblačila za vadbo operemo večkrat in pogosto, potem ko jih oblečemo samo enkrat. Obliži znoja, gibi, ki raztezajo material vaših oblačil, in ob tolikšni uporabi na splošno je nujno imeti športna oblačila, ki vse to lahko rešijo, da se boste lahko izognili naložbam v nova oblačila vsakih nekaj mesecev. Nihče nima časa za to. Zato so naša oblačila narejena iz posebnih materialov, ki bodo zadovoljili vse vaše potrebe in vam zagotovili dolgotrajno kakovost in trajnost.

Imajo največjo zmogljivost

Pomagajo vam lažje uravnavati telesno temperaturo, tako da se v krajšem časovnem obdobju počutite hladnejše (zlasti kadar vadite v zelo toplih temperaturah). Tehnične tkanine se tudi hitro sušijo, v nasprotju z običajnimi oblačili, narejenimi iz materialov, kot je bombaž, ki bodo absorbirali znoj in vpili nogavice, srajco ali tanko.

Najbolj ustrezajo

Obstaja razlog, zakaj obstaja toliko različnih vrst superg, športnih nedrčkov, hlač in kratkih hlač – in to zato, ker naša oblika telesa in vaja, ki jo izvajamo, zahtevata različno aktivno opremo. Dame, pravi športni modrček za doprsje vam bo dal podporo, ki jo potrebujete, in pomagal zmanjšati količino strij, ki se lahko pojavijo na tem področju. In fantje, ne rabim vam, da vam povem, da bodo prave kratke hlače poskrbele, da boste imeli dihanje in “splošen” prostor.

Izogibajo se poškodbam

Imeti dobro aktivno oblačilo pomeni biti manj nagnjen k poškodbam. Nošenje joga hlač, namesto ohlapnega znojenja, bo preprečilo, da bi se hlače ujele v verigo, ko kolesarite, ustrezne superge za obliko stopala pa vam bodo pomagale bolje teči, boksati ali plesati in preprečiti poškodbe, kot je npr. bolečine v kolenu ali zvijanje gležnja. Ne tvegajte s poceni imitacijami.

Spodbujevalni dejavnik (motivacija)

Sprijaznimo se, vsi včasih potrebujemo vzgib za vadbo in kadar aktivna oblačila, v katera vlagamo, ustrezajo našemu občutku sloga, ko so prijetna in se dobro počutimo, potem se lažje odpravimo v telovadnico ali se odpravimo na teči v javnosti. Ta prevelika majica in pokvarjeni par tekačev nikomur ne pomagata. Zato mi dajemo to »piko na i«, točno takrat ko je res potrebujete.