kolesarski center grašca

Kolesarski center Grašca

Osebno ali prek spleta do kakovostne in varne opremo za vse aktivnosti na prostem

Kolesarski center Grašca že več kot 20 let skrbi za odlično opremljenost kolesarjev na Gorenjskem. Pred kratkim smo posodobili tudi spletno trgovino in razširili ponudbo izdelkov za širok spekter športov na prostem, kot so turno smučanje, tek in pohodništvo. Pri nakupu koles in turnih smučeh je prvi oz. kontrolni servis brezplačen.

Več kot 50 različnih znamk opreme za kolesarjenje, turno smučanje, tek v naravi in pohodništvo. Ponujajo celovit izbor od glave do nog za priložnostne in tekmovalno usmerjene rekreativce. Scott je najbolj uveljavljena znamka v Grašci za gorska, cestna, otroška, mestna in e-kolesa. Prav tako pa v njihovi ponudbi najdete tudi vrhunsko opremo za turno smučanje, ki na mednarodnih testih dobiva najvišje ocene kakovosti. Cenovno ugodna in kakovostna kolesa nemške znamke Bergamont so najbolj popularna med mlajšimi in e-kolesarji. Za zaščitno, dodatno in rezervno opremo ter kolesarska oblačila v Grašci nudijo izdelke znamk Scott, Syncros, Sram, Shimano, Mavic, Continental, Bluegrass, Met, Muc-off in številnih drugih

Zanesljiv in prilagodljiv servis

Kolesarski center Grašca je za cestne in gorske kolesarje, turne smučarje, tekače in pohodnike kraj, kjer bo vaša outdoor oprema od nakupa naprej vedno imela na voljo vrhunski in zanesljiv servis, ki se prilagaja vašim željam in uporabi vaše opreme. Izkušena in prijazna ekipa, tako v trgovini kot tudi v servisu, v prostem času radi uživa v naravi v različnih športih. Zato z vami delimo izkušnje in nasvete iz prve roke, s katerimi boste tudi vi lahko nadgradili vaše podvige v naravi ter z našimi izdelki varno uživali v športu na prostem.

Večji nakupi zahtevajo tehten premislek, zato v kolesarskem centru Grašca omogočamo izposojo in testiranje koles in turnih smuči. Ob nakupu si vzamemo čas, da vašo novo opremo v največji meri pripravimo za čimprejšnje aktivno uživanje na prostem.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Kolesarjenje in posebne zdravstvene težave