Enaa - slovenska spletna trgovina številka ena

Enaa – slovenska spletna trgovina številka ena

Enaa ni le številka ena kot prva slovenska spletna trgovina, ki deluje že 22 let. Z več kot 400 tisoč izdelki, ki so namenjeni spletnim kupcem, podjetjem in javni upravi, je Enaa tudi številka ena po neverjetni širini ponudbe. Že od začetka so najbolj znani po raznovrstni izbiri s področja tehnologije in gadgetov po super ugodnih cenah. Če iščete nov prenosnik, televizor ali pametni telefon, pri raziskovanju ponudbe ne smete zaobiti Enaa, saj vas tam čakajo najboljše blagovne znamke, vsakodnevne akcije in številne kode za popust. Trgovina je sicer v zadnjih letih ponudbo še razširila na izdelke, kot so bela tehnika, hrana in pijača, čistila in detergenti, izdelki za zdravje in lepoto, šport, najmlajše in še veliko več.

 

Hitri osebni prevzem v Ljubljani peš ali iz avta

Enaa dostavlja naročila po vsej Sloveniji. Kupci v Ljubljani, kjer je sedež trgovine, pa imajo še priročno možnost osebnega prevzema peš ali iz vozila. Na voljo je veliko plačilnih možnosti, od plačila po povzetju do kreditnih kartic in PayPala, plačila na obroke ali ob osebnem prevzemu. Prevzemno mesto se nahaja v Savskem naselju na naslovu Savska cesta 3a. Na tem naslovu je možen osebni prevzem vseh naročil. Kupci lahko naročilo prevzamejo na blagajni ali pa se pripeljejo z vozilom v Enaa DRIVE-IN. Prevzem iz avta je izjemno hiter – traja le kakšno minuto. Pripeljete se v DRIVE-IN, poveste kodo naročila in zapeljete na označeno mesto, kjer vam kupljene izdelke naložijo v prtljažnik in se takoj odpeljete naprej. Hitrost je vedno plus, v teh korona časih pa je drive-in prevzem tudi najbolj varna možnost. Vse poteka na odprtem z minimalnim osebnim stikom (ali celo popolnoma brezstično, če odprete prtljažnik in ne zapuščate avtomobila).

 

Hitra dostava po Sloveniji, ekspres dostava v Ljubljani

Dostavo po vsej Sloveniji za Enaa izvaja Pošta Slovenije. Skoraj dve tretjini naročil kupci prejmejo že naslednji dan po oddaji naročila. Na ostalo tretjino naročil pa je treba povprečno počakati nekaj več kot dva dneva. Na širšem območju Ljubljane trgovina Enaa od leta 2020 izvaja tudi ekspres dostavo z lastnim vozilom in dostavljalcem. Zato naj vas ne preseneti, ko boste vašo pošiljko v Ljubljani prejeli bliskovito hitro – še isti dan. Dosedanji rekord Enaa ekspres dostave na ljubljanskem območju je dve uri in 37 minut od trenutka, ko je kupec oddal naročilo. Želite še hitrejšo dostavo? Velik del Enaa ponudbe, vključno z živili in izdelki za gospodinjstvo, je dostopen tudi na Woltu. Wolt v Ljubljani ponavadi dostavo opravi v roku 30 minut.

 

Trgovina za potrošnike, podjetja in javno upravo

Enaa je trgovina, namenjena tako vsakodnevnim kupcem kot podjetjem ter organizacijam ter javni upravi. Za večje nakupe omogočajo projektne cene. Naročanje je enostavno, saj Enaa obvlada delo z naročilnicami, PDF in eRačuni. Dostavljajo na poljubne lokacije in so na voljo za svetovanje in podporo. Izberete lahko način plačila, ki vašem podjetju najbolj ustreza. Možno je tudi plačilo na obroke. Organizacijam javne in lokalne uprave, akademskim ustanovam in rednim kupcem z ustrezno bonitetno oceno Enaa omogoča nakupe z zamikom plačila. Z nakupovanjem na Enaa vaša organizacija prihrani tisto, kar šteje največ: vaš čas.

OSTALI ČLANKI PODJETJA

Električna kolesa za mestno vožnjo

Prenosne klime za hitro osvežitev

S televizorjem na svetovno prvenstvo

9 razlogov za nakup športne ure