trgopromet

Trgopromet

Trgopromet

Polet Trgopromet d.o.o. je majhno slovensko podjetje, ki svojim kupcem ponuja široko paleto izdelkov in storitev.

Trgovinska dejavnost v Sloveniji zaznava že nekajletni trend padanja kupne moči in prihodkov. Kupci so pri svojih nakupih zelo preudarni in zadržani ter zelo zahtevni. V izjemno zahtevnih in konkurenčno zaostrenih tržnih razmerah in gospodarski krizi družba Polet trgopromet posluje stabilno in uspešno prav zaradi pozornosti, ki jo posvetijo vsakemu kupcu posebej.

 

Raznovrstna ponudba

Poznani so po raznovrstni ponudbi, koristnih nasvetov in smo ekološko usmerjeni.

Zadali so si cilj, da z dobro prakso »podeželske trgovine« zagotovijo vsem kupcem kakovostne, poceni izdelke in storitve, zaposlenim pa varno zaposlitev in ugodno delovno okolje.

 

Trgopromet na spletu

V zadnjem letu, se je prej trgovina, ki je prej fizično obratovala izključno na Ljubljanski cesti v Ivančni Gorici, sedaj preselila na splet. V spletni trgovini lahko tako najdete vse za obnovo in popravila vašega doma in okolice.

Ponujajo vse za dom, kje lahko dobite razne dodatke k pohištvu, kot so vgradne vtičnice, elektro material, svetila, zračniki, vezni trakovi, tesnila za okna. Svojo kopalnico lahko obogatite z odličnimi vakumskimi ali samolepilnimi nosilci, UNITAS armaturami ali celo tuš kabine in kadi.

Za mojstre, ki radi doma ustvarjate imajo na razpolago široko ponudbo orodja MAKITA, SPAX vijake, UNIOR orodja. Žagini listi za vse, ki radi doma žagate in označevalne svinčnike PICA, ki se poznajo čisto na vseh površinah po najbolj ugodni ceni na spletu.

Barve, silikoni, brusni papir in lak za parket so take stvari, ki doma vedno pridejo prav za hitra popravila, ki jih potrebujete po nizki ceni in so vedno na voljo v Trgoprometu.

Vedno znova pa se na trgopromet.si vračajo ljubiteji TOMOS motorjev, ki iščejo rezervne dele, ki jih je danes zaradi zaprte proizvodnje že težko dobiti.

Zato hitro skok na trgopromet.si in preklikajte njihovo stran, saj so polni super pripomočkov in vedno dosegljivi za nasvete.